hvordan du udskifter grafikkort i en Dell Inspiron 1720

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-29

Grafikkortet er den del af en computer , der viser GUI ( Graphical User Interface ) på skærmen . Nogle grafikkort er kraftfulde og er i stand til giver brugeren mulighed for at spille grafisk tunge spil , mens andre skærmkort virker kun til simple computing applikationer . Udskiftning af grafikkort i en standard PC kabinet er relativt enkel , men erstatte skærmkortet i en bærbar computer kan være mere kompliceret . Sæt videokortet i en Dell Inspiron 1720 ved hjælp af en række små skruetrækkere

Du skal bruge :
Phillips skruetrækkere .
Plastic skribent .


1 .
Drej Dell Inspiron 1720 på hovedet og fjerne batteriet . Sørg for, at den bærbare computer opladeren ikke forbindelse til computeren.
2 .
Fjern skruen, cd-eller dvd -drev med en stjerneskruetrækker . Skub drevet ud med en plastik skribent . Indstille drevet til side.
3 .
Fjern de to skruer , der holder harddisken dækning . Lirke åbne dækslet med plastik skriveren og træk det ud . Træk plastik fanen på harddisken for at fjerne det .
4 .
Vend den bærbare computer over og åbne den . Fjern flydeled enhed over tastaturet ved at nysgerrige det op med plastic skriver . Træk det ud og sæt den til side .
5 .
Fjern de to skruer , der holder tastaturet , som ligger under plastikken hængsel , med en stjerneskruetrækker . Skub tastaturet mod skærmen, og derefter løfte op for at fjerne det . Indstil tastaturet til side .
6 .
Luk for computeren og tænde den igen på hovedet . Fjern skruerne på " mini -kortet dækker "med en stjerneskruetrækker . Lirke låget med plasten skriveren og sæt det til side . Fjern de skruer , der holder kablerne til det trådløse kort under dække med en stjerneskruetrækker . Træk kortet ud .
7 .
Fjern de fire skruer på hængseldækslet på bunden og bagsiden af Dell Inspiron 1720 . Vend computeren og åbne den bærbare computer , skærmens vil være miste nu . Afbryd de kabler, der fastgør skærmen til den bærbare computer og fjerne skærmen .
8 .
Vend computeren på hovedet . Fjern eventuelle resterende skruer fra bunden dække med stjerneskruetrækker . Tænde for computeren tilbage over og fjern skruerne i toppen af håndledsstøtten , i nærheden af hvor skærmen var tidligere .
9 .
Pry ud den øverste halvdel af sagen med en plastik skriver . Start på højre side og arbejde dig vej rundt, indtil enheden kommer helt slukket . Afbryde stik til touch pad og fjern den øverste halvdel af sagen .
10 .
Find grafik forsamling og fjern skruer den på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker . Løft videokortet lige ud . Udskift videokort med et kort bestemt for en Dell Inspiron 1720 . Saml den bærbare computer ved at følge monteringsvejledningen i omvendt rækkefølge.

gode råd og advarsler


  • Vær forsigtig , når du arbejder på det elektriske komponenter i en bærbar computer . Selv når enheden er ikke sat i , kan kondensatorer bevare en elektrisk ladning .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskriver postkort på en HP Deskjet D1320 printer     

    Kommentarer

    Code:
    change