hvordan man bruger en SanDisk USB -flashdrev med Windows Me

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-25

En SanDisk USB -flashdrev er en form for flytbart lagerenhed til en computer . SanDisk især gør USB -flashdrev i alle størrelser , lige fra deres mindste enhed på 128 MB i lagerkapacitet til langt over 100 GB. USB -flashdrev er blevet kompatibel med alle version af Windows-operativsystemet siden Windows 98 , så hvis du har en SanDisk drev , som du gerne vil bruge sammen med Windows ME , kan du nemt kunne gøre det
1 .
Tænd for din Windows ME computer . Hvis du forsøger at indsætte din USB -flash -drev i din computer før Windows ME 's start-up sekvensen, kan operativsystemet forsøg på at starte op fra disken . For at forhindre dette , skal du tænde computeren først .
2 .
Sæt dit SanDisk USB-flash- drev i din Windows ME computer .
3 .

Dobbeltklik på " Denne computer "på din Windows ME skrivebordet .
4 .
Dobbeltklik på dit SanDisk USB -flash -drev ikonet . Indholdet af USB- drev vil være repræsenteret i en mappe , der åbner på skærmen . Denne mappe er din nøgle til at bruge drevet . Trække en fil til denne mappe , vil få det til at overføre til drevet . Trække en fil , der allerede i denne mappe ud af det og på dit skrivebord ( eller i en anden mappe på din computer ) vil få det til at overføre til din harddisk .


Previous:nothing Next:refill instruktioner for TN -250 tonerpatron 

Kommentarer

Code:
change