hvordan man bruger en projektor med en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-19

Ligesom en standalone skærm , kan en projektor kan anvendes i forbindelse med en bærbar computer til at duplikere bærbar skærm . Dette kan være ganske nyttigt , især når der gives præsentationer ( fx PowerPoint ) eller viser noget til flere mennesker , end der kan være alle samledes omkring det forholdsvis lille bærbar skærm . Hvis du har alle de dele , der kom sammen med din projektor ( ledninger og hovedenheden ) , som forbinder den til din bærbare computer og få den klar til brug , vil ikke tage lang tid

Du skal bruge:
Snore , der følger med projektor ( video og magt ) .


1 .
Sluk din bærbare computer og en projektor , og tilslut det medfølgende VGA- kabel til " Video in " -porten på din projektor og "Video out " -porten på din laptop . Hvis din projektor understøtter lyd , Tilslut det medfølgende lydkabel til "Audio i " havn og til din bærbare pc's " Audio out " port .
2 .
Tilslut din projektor til magten (hvis du ikke allerede har ) , og derefter tænde den og din bærbare computer på . Nu, at det er fuldt tilsluttet , læg den i den rigtige beliggenhed, vendt mod det område, hvor du ønsker at projektet billedet . Kontakt din projektorens dokumentation, hvis du har brug for hjælp med dette .
3 .
Sync din bærbare computer og projektor . Konsultere din dokumentation for den korrekte tastekombination. I de fleste projektorer , vil kombinationen være enten " Fn + F4 "," Fn + F5 ", " Fn + F7 "eller " Fn + F8 ".
4 .
Flyt dine skærmen for at den perfekte beliggenhed og justere projektorens fokus som er nødvendigt . Din projektor er nu klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer et tastatur på en Averatec bærbar 

Kommentarer

Code:
change