hvordan man kan bruge kompatible blækpatroner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-20

To typer af blæk patroner er tilgængelige for printeren : dem , som producenten af printeren og kompatible patroner fra en anden producent . Disse kompatible patroner er næsten de samme ting som producentens produkt med mulighed for små variationer i design og de anvendte materialer. Disse kompatible patroner normalt koster langt mindre , dog . Det er en bonus, hvis du ønsker at spare lidt penge i ny og næ
1 .
Sæt stikket i printeren, og tænd den . Vent omkring fem sekunder, før printeren hoveder for at justere . Åbn derefter dækslet til printeren. Åbn indvendige omslag ( hvis der er nogen på din printer) . Vent et par sekunder til printeren hoveder til at skubbe til midten af maskinen .
2 .
Fjern den blækpatron , du ønsker at erstatte . For at gøre dette ved at åbne printerpatron låsene ( hvis printeren har dem ) . Derefter fjerne blækpatroner til printere ved at trykke blækpatronen ned og trække den ud af holderen.
3 .
Fjern plastik fra omkring kompatible blækpatron huller .
4 .
Kontroller modelnumre på patronen med modelnumre på din printer . Den kompatible patroner vil liste alle de modeller , som patronen er designet til at arbejde . Installer den kompatible patron i holderen. Luk låsene og adgangsdørene på printeren .
5 .
Vent, indtil printeren til at initialisere patron og derefter fortsætte udskrivningen , som du normalt ville .


Previous:nothing Next:hvordan du får vist blækniveauet i en dell 725 printer 

Kommentarer

Code:
change