hvordan man kan ændre en CMOS-batteriet med strøm på

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-26

På en computer , er CMOS , hvor alle de BIOS-indstillingerne er gemt . Når computeren er slukket , vil disse indstillinger være tabt, hvis der ikke var nogen alternativ strømkilde . Dette er grunden til computere har en CMOS (Complementary Metal-Oxide Semiconductor ) batteri . De første computere brugte en gruppe af mønt celler loddet sammen og til bundkortet , hvilket betød, når cellerne endelig sled , det var dyrt og vanskeligt at erstatte . Moderne computere bruger en enkelt mønt celle , der er let at fjerne og udskifte .

Du skal bruge:
Ny CR2032 type mønt celle
. Plastic flad skruetrækker eller en tandstikker .
# 2 stjerneskruetrækker.


1 .
Fjern computerens kabinet sidepanelet ved hjælp af # 2 Phillips skruetrækker .

2 .
Find CMOS-batteriet . På de fleste bundkort det kan findes i nederste højre kvadrant af bundkortet , men nogle producenter vil placere dem på den nederste venstre kvadrant , eller andre områder . Hvis du ikke kan finde det , henvise til dit producentens manual .
3 .
Slip batteriet bruge plast fladt hoved eller tandstikker ved at trække det snævre tabbed holdeclips , som vil blive modsatte af den bredere par ikke-tabbed fastgørelsesklemmerne holder den anden halvdel af batteriet . Det gamle batteri vil poppe op til at fjerne .
4 .
Sæt det nye batteri ind i holderen , negative nedad , lystfiskeri det i par ikke-tabbed fastholde klip først . Tryk derefter på det på plads . Du vil høre et klik , når den er låst i position .
5 .
Sæt sagen sidepanel og fastgør skruerne med # 2 stjerneskruetrækker . .


Previous:nothing Next:hvordan man får de nyeste drivere til en dell trådløst kort 

Kommentarer

Code:
change