hvordan man kan genopfylde Epson Stylus 4800

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-25

Ifølge Amazon. com , har Epson Stylus 4800 en prisvindende printmotor og høj ydeevne Ethernet- forbindelse. Maskinen kan udskrive fotos med en opløsning på op til 2880 x 1440 dpi . Det har også en avanceret sort og hvid printteknologi med 17 inches lang printmotor . Printeren bruger T060 serien patroner . Genopfyldning disse patroner er ikke særlig let. Processen kræver præcision , især når det kommer til at bore huller i patronen
1 .
Nulstil patronens chip . Epson patron har smarte chip installeret på den . Denne chip holder styr på patronen 's blæk plan, men ikke angiver genopfyldt niveau af patronen . Nulstilling patronen chip er nødvendig , før du fortsætter med at genpåfyldning det . Hvis du ikke nulstille den , vil printeren ikke anerkende , at du har genfyldt patronen og vil fortsætte med at give lav blæk beskeder .
Du kan købe en chip resetter fra en kontorartikler butik . Sørg for, at det er designet til at arbejde med T060 blækpatron modeller . Nulstilling er nemt og tager ikke en masse tid . Du vil få fuld-længde instrukser fra resetter producenten om brugen af denne enhed . Når patronen er nulstillet , kan du starte genpåfyldning det .
2 .
Tag en tommelfinger boremaskine og laver en lille refill hul til indsprøjtning af blæk . Hullet skal gøres lige under den knap , der siger " PUSH ".
3 .
Fyld sprøjten med 10 ml blæk .
4 .

Sæt sprøjten 's nålen ind i hullet du lige har boret . Nålen vil gå ned til omkring en kvart tomme ind i kassetten .
5 .
Sprøjt blækket langsomt .
6 .
Stop påfyldning når blækket begynder at boble ud af refill hullet .
7 .
Tør overskydende blæk fra det omkringliggende område , og sæt patronen tilbage i printeren .
8 .
Kør to eller tre rengøringer .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en NVIDIA GeForce 8600 grafikkort 

Kommentarer

Code:
change