hvordan man kan købe en gateway p - 7811fx laptop

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-20

Gateway 's P-7811FX gaming laptop er ikke længere købes , da den er ude af produktion . Dette betyder ikke, at det er uopnåeligt , men det gør begrænser dine muligheder . Chancerne for at finde en ny , ubrugt model er slank , vil du sandsynligvis nødt til at indhente det brugt. Der er en række online- værktøjer , der kan støtte dig i dit mål , samt et par mere traditionelle metoder
1 .
Type "P-7811FX " eller " P-7. 811 FX " ( bemærk mellemrummet og citater ), når de søger efter den bærbare computer online . Hver kan give forskellige resultater , forhåbentlig giver dig mere at købe optioner .
to .
Brug " Google Checkout "( se Ressourcer ) for at finde en online- butik sælger en ny eller brugt model . Det scanner forskellige online butikker for de produkter , du ønsker, og viser resultaterne .
3 .
Brug eBay til at finde auktioner over den bærbare computer ( se Resources ) . Det kan være svært at finde en ny model , men folk er konstant sælger besiddelser de ikke længere har behov for , så du kan være i stand til at gå væk med en aftale . Vær sikker på at tjekke med jævne mellemrum for at se om nye auktioner er blevet bogført .
4 .
Brug Craigslist ( se Resources ) for at finde udsendelse af mennesker, der ønsker at sælge deres P-7811FX i dit område . Ofte vil du være i stand til at prutte og betale mindre end den salgspris . Bare sørg for den bærbare computer bliver givet til dig præcis som annonceret , har sælgeren viser dig , at det virker , og derefter tage sig tid til at eksperimentere selv . Hvis sælgeren får defensive om det , være på vagt , chancer er du ikke har fået at vide hele sandheden .
5 .
Check din lokale avis 's " Classifieds " på samme måde som den måde, du vil bruge Craigslist i det foregående trin . Vær på vagt over for tilbud , der lyder for godt til at være sandt .
6 .
Brug " Marketplace " Facebook applikation ( se ressourcer) til at gennemgå gennem opførelsen af dine venner , venners venner eller . bare folk i din generelle område

gode råd og advarsler


  • Møde sælgere i person kan nogle gange være en risikabel affære , man ved aldrig hvem du vil støde på eller hvor . Snup en ven, hvis du har aftalt at mødes en sælger , især hvis du ikke , at teknisk hælder . En ven , der er velbevandret i emnet af computere kan potentielt spare dig fra at spilde dine penge .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan bruge kompatible blækpatroner     

    Kommentarer

    Code:
    change