hvordan man kan opgradere Windows 2000 for ipod brug

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-27

For at bruge en Apple iPod på din computer , skal du bruge en USB port og iTunes installeret på computeren . Selv om iTunes er kompatibel med Windows 2000 , computeren ikke har en USB- forbindelse ( den ældre system kom ud før USB-porten blev udbredt ) . På grund af dette, skal du bruge en seriel -til-USB -adapter . Serielle porte er den tidligere form af USB- tilslutninger og bruges til at tilslutte en række forskellige produkter til din computer

Du skal bruge: .
Apple iTunes
Seriel -til-USB -adapter .
Driver installations-cd'en .


1 .
Hent og installer iTunes på din computer . Den fås gratis på itunes. com .
2 .
Sæt det serielle slutningen af din serielle -til-USB -forbindelse på den serielle port på din computer . Hånd-stramme skruerne på den side af kablet til at sikre din forbindelse .
3 .
Læg driver installations-cd'en i diskdrevet på din Windows 2000-computer . Disse drivere er for den serielle -til-USB -forbindelse . Uden den installerede drivere , er computeren ikke i stand til at opdage en USB- forbindelse .
4 .
Klik på "Start ", " My Computer "og dobbeltklik på cd- ikonet . Driverinstallationen Guiden vises på skærmen . Accepter licensaftalen og følg vejledningen for at fuldføre installationen af driveren . Når dette er fuldført , er du klar til at begynde at bruge din Apple iPod på computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en sandisk micro sd adapter 

Kommentarer

Code:
change