hvordan man kan opgradere en mac HD på en usb -port

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-27

Macintosh kan køre programmer til at opgradere kapaciteten af harddiske ved at omlægge , hvor data gemmes , er placeret på drevet . Du kan opgradere en ekstern Mac USB- harddisk ved hjælp af en harddisk vedligeholdelse hjælpeprogram . Der er en række af disse programmer til Mac , hvoraf nogle giver en retssag brug før køb . Opgradering af eksterne Mac USB-harddisk vil forbedre sine præstationer , men lave en backup af indholdet først for sikkerheds skyld
1 .
Hent en harddisk vedligeholdelse hjælpeprogram til skrivebordet , for eksempel , ( se linket i Resources ) Drive Genius -programmet .

2 .
Dobbeltklik på filen Når du har hentet . Følg menukommandoer for at installere programmet på Mac 's vigtigste harddisk .
3 .
Sæt USB- kablet fra den eksterne Mac harddisk i en USB- port på Mac . Vent på ikonet for den eksterne harddisk til at blive vist på skrivebordet .
4 .
Dobbeltklik på ikonet for den Mac's vigtigste harddisk . Dobbelt -klik på "Programmer" mappe, der er inde i vinduet , der vises på skrivebordet .
5 .
Rul ned inde i "Programmer " vinduet , indtil du kommer til den hårde drev vedligeholdelse hjælpeprogram . Dobbelt -klik på harddisken vedligeholdelse hjælpeprogram til at lancere det .
6 .
Vent på ikonerne for alle tilgængelige harddiske til at blive vist i venstre kolonne af harddisken vedligeholdelse nytte programmets hovedskærmen .
7 .
Klik på ikonet for den eksterne USB- harddisk , der er i venstre kolonne . Vælg " Defrag "eller " Defragmentation " fra " Selections "eller " Choice " drop-down menuen øverst til højre på harddisken vedligeholdelse nytte programmets vigtigste skærm .
8 .
Klik "Start "eller " Start " knappen i nederste højre hjørne af harddisken vedligeholdelse nytte programmets vigtigste skærm . Klik på " Start " eller " Fortsæt " knappen i " Advarsel /Bekræftelse " vindue, som ser ud til at begynde defragmenteringsprocessen .
9 .
Vent et par sekunder, så ikonet for den ekstern USB -harddisk forsvinder fra skrivebordet .
10 .
Vent som defragmentering skærmen på harddisken vedligeholdelse hjælpeprogram hovedskærm begynder at flytte , optimere og opgradere data på den eksterne USB- harddisk . Denne procedure kan tage op til seks timer , afhængigt af lagerkapacitet af den eksterne USB- harddisk og omfanget af de defragmentering, der er brug for.
11 .
Klik på " Fortsæt " eller " Udført " vindue til bekræftelse , der vises på skærmen, når harddisken vedligeholdelse nytte programmet er færdigt opgradere eksterne USB- harddisk .
12 .
Vent et par sekunder for den eksterne USB- harddisk ikon skal vises på skrivebordet .
Afslut harddisken vedligeholdelse hjælpeprogram .

gode råd og advarsler


 • En indbygget USB-port giver en mere stabil overførsel af data end en USB -hub .
 • tabe strøm til computeren, mens defragmentering er i gang , kan beskadige eksterne USB- harddisk .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan rense og vedligeholde en HP LaserJet 5000   

  Kommentarer

  Code:
  change