hvordan man kan redde blækpatroner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-10

Blækpatroner til printere er enkle ting , men de er bestemt dyre . Hvis du ønsker at redde patroner , skal du overveje to muligheder . Enten slå dem ind på dit lokale kontor levering butik eller blæk forhandler for en kredit , eller tage det et skridt videre og genopfylde dem selv . De besparelser, er væsentlig nok til at retfærdiggøre den tid investering . Det tager cirka 20 minutter at redde en blækpatron . Prisen er omkring $ 20 for en komplet blæk refill kit , der giver flere påfyldninger

Du skal bruge: .
avis
Blækpatron .
Refill kit .
Chip resetter (for nogle patroner ) .


1 .
lag avis over et skrivebord eller tabellen for at oprette et beskyttet arbejdsplads . Sæt blækpatronen på avisen . Kontroller modelnummeret på patronen med refill kit modelnumre . Sørg for, at de passer . Bemærk, at nogle refill kits tjenesten for flere forskellige modeller . Så længe din model er noteret på refill kit , har du den rigtige .
2 .
Bor et udfylde hullet i toppen af cylinderampullen, hvis der ikke er nogen udfylde huller , der allerede i patronen . Nogle HP blækpatroner har adgang huller under etiketten. I dette tilfælde fjerne etiketten at få adgang til hullerne .
3 .
Indsæt en sprøjte og kanyle i flasken med blæk og trække ca 10 ml blæk ind i sprøjten . Skub nålen ind i udfylde hullet . Injicere blæk ind i patronen . Arbejde langsomt , at pause hver få sekunder giver blækket til at spredes i patronen . Dette reducerer stænk og spild .
4 .
Aflever ubrugt blæk i sprøjten til blækhus , derefter skylle sprøjten ved at indsætte det i en skål med rent vand , udarbejdelse stemplet og derefter trykke stemplet for at udvise vandet .
5 .
Lad patroner sidde i flere minutter . Placer blækpatronerne i printeren , og tænd printeren . Cylinderampullen er indstillet til at bruge efter printeren opkræver blæk . Det er ofte bedst at køre flere rensningscyklusserne at lade blækket kan cirkulere.

gode råd og advarsler


  • Hvis patronen er afvist af printeren , køb en chip resetter at nulstille chippen på patronen .


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter et bundkort uden omladning vinduer     

    Kommentarer

    Code:
    change