hvordan man kan rense en Hewlett- Packard 1200 laserjet printer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-30

HP LaserJet 1200 printer er et glimrende valg for både private brugere og virksomhedsejere , men for at få mest muligt ud af denne kompakte laserprinter , skal du vedligeholde det ordentligt . Regelmæssig rengøring er en stor del af denne vedligeholdelse , så lære at rengøre apparatet er af afgørende betydning . Rengøring HP LaserJet 1200 korrekt , vil reducere antallet af dårlig kvalitet udskrifter , du modtager, og samtidig hjælpe de dyre tonerpatroner til at vare længere

Du skal bruge:
Papir
. Små støvsuger .
Blød klud .
Printer renseark .


1 .
Drej HP LaserJet 1200 ud og åbn frontdækslet . Forsigtigt fat i tonerkassetten og sæt den til side .
2 .
Støvsug hele indvendige overflade af printeren . Over tid , papirstøv og toner rester ophobes , reducere udskriftskvaliteten og øge hyppigheden af papirstop . En lille tomrum som den slags bruges til at rense computere fungerer bedst .
3 .
Brug en blød klud for at afslutte rengøringen inde i printeren . Fortsæt aftørring indre printeren, indtil du opdager ikke mere toner rester eller papirstøv .
4 .
Fjern papirskuffen og sæt den til side . Brug støvsuger til at suge op nogen toner restprodukter og papirstøv fra papirstien . Opfølgning ved at rengøre området med en blød klud .
5 .
Læg papirbakken med et par printer rengøring ark ( se Resources ) . Disse plader er designet specielt til at rense printerens papirgang af støv og snavs . De har en lidt klæbrig overflade , der tiltrækker toner , papir og støv partikler . Kører en eller to printer renseark gennem printeren en gang om måneden er en af de bedste måder at holde din printer rene og undgå problemer .


Previous:nothing Next:epson V500 vs V700 

Kommentarer

Code:
change