hvordan man kan rense og vedligeholde en HP LaserJet 5000

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-27

HP LaserJet 5000 er en stort kontor printer , der skaber 16 sider i minuttet . For at opretholde maksimal ydelse og sørg for at det fungerer efter hensigten på alle tidspunkter , du har brug for at holde den ren . Dette forhindrer støv i at opbygge inde i printeren og muligvis beskadige indre funktioner eller endog blokere blæk fra skubbes ud af printeren hovedet

Du skal bruge: .
fugtig klud
. Trykluft.
Vatpind .


1 .
Tør ydersiden med en fugtig klud for at fjerne støv oprustning . Vær meget opmærksom på bagsiden af printeren , hvor magten og USB -kabler forbindelse .
2 .
Træk papirmagasinet ud på forsiden af printeren . Fjern papir og kigge efter eventuelle støv oprustning . Fordi skuffen normalt er lukket , bør der ikke være nogen . Hvis der er , rense det ud med en fugtig klud . Vent til bakken til tørre , og læg papiret tilbage i det .
3 .
Åbn blækket rum på bagsiden af LaserJet . Greb patronen fra bunden , og træk derefter op og ind mod dig selv at fjerne det . Tør med en fugtig vatpind hen over hovedet af patronen . Dette fjerner indtørret blæk og støv , så blækket at udvise fra patronen ordentligt . Placer patronen på plads igen og luk rummet .

gode råd og advarsler


  • Hold printeren væk fra solrige vinduer . Det hvide i printeren er let plettet af sollys , og over tid , kan det slå en off-gul farve .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en usb sammensat enhedsdriver     

    Kommentarer

    Code:
    change