hvordan man stopper en Mac OS X ekstern harddisk fra ombygning sine arkiver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-26

Mac OS X operativsystemet bruger en elektronisk søgning system til at genopbygge og holde styr på filer på enhver og alle harddiske tilsluttet Mac . Den procedure, fysisk ændrer filstrukturen af en harddisk , hvilket gør det vanskeligere at inddrive en tabt fil eller korrigere for beskadigede data. You kan holde OS X fra genopbygge filer på en ekstern harddisk ved at ændre indstillingerne i " Spotlight " kontrolpanelet . Proceduren er enkel og kan vendes til enhver tid , hvis du ønsker det .
1
Gå til " Apple " -ikonet øverst til venstre hjørne af skærmen Vælg " Preferences " fra . drop down menu . Vælg " Spotlight " fra under " Personligt " kolonnen øverst i vinduet , der vises på skærmen .
2 .
Klik på " Privacy "-fanen øverst på den " Spotlight " vindue, som vises på skærmen .
3 .
Sæt USB- eller FireWire-kabel fra den eksterne harddisk ind i den relevante forbindelse på Mac . Vent på ikonet for den eksterne harddisk til at blive vist på skrivebordet .
4 .
Træk ikonet for den eksterne harddisk på " Spotlight "vinduet .
5 .
Tryk på den røde knap i øverste venstre hjørne for at lukke " Spotlight "vinduet . Den eksterne harddisk vil nu blive ignoreret af Spotlight , når den er sluttet til Mac .

gode råd og advarsler


 • En USB -hub giver ikke så stabilt et data overføre signalet som en indbygget USB- port .
 • Omdøbning den eksterne harddisk giver Spotlight til at starte genopbygningen filerne igen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave computere , der vende sig fra   

  Kommentarer

  Code:
  change