opgradere cd -brænder til DVD -brænder i en stationær computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-22

Opgradering en cd- brænder drev til en dvd -brænder i en computer kan virke som en overvældende opgave for dem, som ikke er fortrolige med maskinel installation . De fleste mennesker , der ejer en stationær computer har aldrig åbnet tilfælde af, at omslutter dens forskellige dele , og kan være tilbageholdende med at fjerne eller erstatte noget af frygt for at beskadige computeren . Imidlertid er opgaven at udskifte diskdrev ikke er yderst kompliceret

Du skal bruge: .
Phillips eller flad skruetrækker


1
Køb en dvd- brænder . , der vil arbejde med dit system .
Den pakke, der brænder kommer i vil generelt liste systemkravene din computer , skal svare til med henblik på korrekt arbejde med drevet . Kontroller, at computeren opfylder alle anførte krav , før et køb foretages for at spare tid og penge senere .
2 .
Åbn din computers sag .
Normalt Det er kun nødvendigt at fjerne et par skruer på bagsiden eller siderne af en computer tårn med en stjerneskruetrækker eller flad skruetrækker for at få sagen åben . Skub forsigtigt eller løfte hver enkelt af tårnets side paneler, én ad gangen , for at få adgang til sine inderste hardware .
3 .
Skriv ned , hvor hver af de kabler forbundet til den nuværende CD-brænder er beliggende, og hvordan de i forbindelse , eller tage et par digitale fotos , så de ikke glemme , hvordan at genoprette snore .
4 .
Indstil den nye dvd- brænder drev er jumpere til enten " master " eller " slave ".
Processen for at udfylde dette trin er afhængig af drev . Konsultere brugsanvisningen , der skulle have kommet med den nye dvd-brænder. Generelt fungerer det bedst at indstille det nye drev til den samme indstilling som de gamle cd-brænder .
5 .
Fjern eventuelle skruer, der holder de gamle cd-brænder på plads .
Disse vil normalt være placeret i siderne af drevet , og der kan være så mange som 5:56 skruer til at fjerne , før drevet kan skydes ud af bugten .
6 .
Fjern de gamle cd-brænder fra bugten ved at trykke forsigtigt på forsiden af drevet indtil den glider ud af bagsiden af bugten .
7 .
Tag hver af de snore fra bagsiden af det gamle drev i en fast, men forsigtigt.

Det kan tage en hel del forsøg på at fjerne nogle kabler , og der er som regel to eller tre af dem .
8 .
Sæt kablerne i det nye drev .
portene på bagsiden af den nye dvd- brænder skal identisk med eller ligner det gamle drev , så sørg for de er sat ind i de samme steder . Tryk fast at være sikker på at alle kabler er fuldt ud tilsluttet.
9 .
Sæt den nye dvd-brænder på plads ved at skubbe det ind gennem bagsiden af samme bugten , der holdt den gamle drev, indtil det Fronten er flugter med forsiden af computeren tårnet .
10 .
Fastgør skruerne i siderne af den nye dvd- brænder drev , der skal sikre, at den er låst på plads .
Det er ikke altid nødvendigt at bruge alle de skruer, så længe drevet fast holdes på plads .
11 .
Boot computeren op og installere de drivere og software , der skulle være kommet bundtet med drevet .
Hvis disse filer ikke kommer med drevet , er de ofte er tilgængelige for download gratis fra DVD brænder producentens websted .

12 .
Luk op i tårnet , når du er sikker på det nye drev fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit drev ikke kom med en brugsanvisning , kan man normalt hentes fra drevet producentens websted gratis . Skriv ned drevets model nummer til at finde denne manual nemmere .
 • Statisk elektricitet , som kan udledes gennem fingrene , kan muligvis beskadige computerens hardware. Rør ved metallet på rammen af computeren tårnet for at aflade evt statisk elektricitet , før du rører nogen indre dele eller købe og bære en anti-statisk armbånd (fås i mange elektronikforretninger) , mens du arbejder med computer hardware .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan rippe filer fra et flash-drev   

  Kommentarer

  Code:
  change