tilføje et SATA-drev i Windows XP 64- bit

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-04

Siden sin udgivelse i 2002, har SATA specifikation i vid udstrækning lykkedes det IDE -harddisk specifikation . SATA -harddiske anvender forskellige data-og elkabler end deres forgænger , og som sådan kræver ny viden for at kunne installere disse drev effektivt . Installation af SATA-harddiske i Windows XP miljø er en vigtig færdighed for enhver computer bruger til at have på grund af deres industri dominans og præstationer effektivitet over IDE -drev
1 .
Afbryd computeren fra enhver elektrisk kilder .
2 .
Fjern computerens kabinet side adgang panel . Dette kan kræve fjernelse af et eller flere fingerskruer fra bagsiden af computeren sag .
3 .
Find computerens kabinet vigtigste drevholder mod forsiden af computeren sagen .

4 .
Glid SATA -drev til en af de gratis drevpladser indvendigt i drevet buret . Drevet skal være orienteret med strøm og data stik mod bagsiden af sagen.
5 .
Find en SATA strømkabel , der kommer fra computerens strømforsyning og sætte det ind i bagsiden af harddisken . Strømstikket er den største stik på bagsiden af harddisken og er indtastet at give mulighed for indføring i kun én retning .
6 .
Sæt den ene ende af SATA kabel , der fulgte med harddisken til de resterende stik på bagsiden af drevet . Denne forbindelse er også indtastet at give mulighed for indføring i kun én retning .
7 .
Sæt den modsatte ende af SATA kabel til et af de gratis SATA data porte på computerens bundkort . Disse havne er placeret i nederste højre hjørne af bundkortet lige til højre for PCI slots og under RAM .
8 .
Sæt computerens side adgang panel og genetablere alle elektriske forbindelser , der tidligere var afskåret .
9 .
Boot i operativsystemet . Windows 64- bit operativsystem vil automatisk konfigurere nye drev til brug og installere eventuelle nødvendige system drivere .


Previous:hvordan du ændrer hardware uden at skulle geninstallere Windows XP Next:hvordan man kan ændre mac computer til at ligne Windows 

Kommentarer

Code:
change