ulemper ved tynd klient

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-15

Med arbejdsstyrken mere mobil hverdag , det er nødvendigt at holde hardware bærbare er en af de funktioner , der driver tynd klient -produkter . En anden er behovet for kontorer for at begrænse udgifterne til high -end computere ved at installere billigere arbejdsstationer , der er afhængige af eksterne servere og platforme .

Servers

For at understøtte flere arbejdsstationer eller terminaler , skal serverne være kraftfuld , højtydende enheder . Virksomheder, der bruger high -end grafik , såsom CAD eller nogle ingeniøruddannelserne , kan finde tynde klient er for langsom til deres behov .

Network Spørgsmål

På grund af tynd klient afhængighed på serveren , når netværket er nede , hver tynd klient arbejdsstation er nede . Desuden med flere kunder , er der et større træk på serveren . Så det er bydende nødvendigt, at personalet holder serveren fuldt optimeret på alle tidspunkter.

online trusler

Fuld integration betyder helt sårbar . Hænger kunder fordelt orme og vira hurtigere end tilkoblede pc'er .

Status

Medarbejdere har tendens til at se deres værdi til virksomheden afspejles i de værktøjer , de får . Medarbejderen med den lille arbejdsstation , kan ikke føle lige så vigtig som den i en nærliggende aflukke med den høje ende , super PC .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fjerne håndledsstøtten på en dell tastatur 

Kommentarer

Code:
change