DIY hp pavilion reparation modem

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-21

Når den interne modem til din HP Pavilion notebook funktionsfejl , den eneste reparation mulighed, er at erstatte modemet helt . Selv om processen kan lyde kompliceret , er det ikke meget sværere end at lægge et modem i en desktop maskine . Modemet er knyttet til en mini PCI port placeret på bunden af Pavilion notebook . Bytter ud brudt modem med en arbejdsgruppe komponent selv kræver kun fjerne et par små stykker

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker
Pincet eller nål spidstang .
Mini PCI -modem .


1 .
Sluk HP Pavilion notebook computer , hvis det i øjeblikket er tændt . Tryk på den øverste skærm låget i lukket position og drej den bærbare computer , så den nederste ende er synlig .
2 .
Lås Pavilion batteri ved at skubbe batteriet låseknappen over til venstre. Skub fingrene under batteriet og løft enheden ud af HP Pavilion .
3 .
Fjern Philips skruen i bunden af HP Pavilion , der holder modemet dækning til den bærbare pc's sag . Lirke ud modem dække med en fingernegl eller kanten af en flad skruetrækker .
4 .
Find de to trådløse antennekablerne knyttet til havnene i overkanten af modem . Greb kablet med en pincet eller nålen spidstang og træk kablet ud for havnen på modemet . Gentag processen med det andet kabel .
5 .
Skub ud af de to plastik arme på venstre og højre side af mini PCI modem til låse modemet fra Pavilion 's bundkort. Greb to modsatte hjørner af modem og træk det ud den bærbare .
6 .
Placer den nye modem i det åbne bugten på HP Pavilion notesbog og træk de to plastic arme tilbage på plads . Brug en pincet eller tang til at vedhæfte de to kabler fra den bærbare til portene på toppen af modem .
7 .
Placer plastlåg på toppen af modem og erstatte Phillips skrue . Sæt batteriet tilbage i HP Pavilion notebook .
8 .
Åbn den bærbare display låget og tryk ned på afbryderknappen . Brug " Ny hardware fundet " vinduet , der vises på skærmen for at installere modem driver software .

gode råd og advarsler


 • HP giver mini PCI modems til Pavilion linje af bærbare via deres dele hjemmeside , eller de kan i stedet findes på andre online elektronik forhandlere .
 • Før du rører ved komponenter på din HP Pavilion notebook , skal du slippe den statiske elektricitet i kroppen ved grundstødning selv . Grundstødningen Processen er så simpelt som at røre en metalgenstand fastgjort til jorden .


 • Previous:nothing Next:Udviklingen af digital teknologi



   

  Kommentarer

  Code:
  change