Fejlfinding af et sandisk cruiser Micro USB -flashdrev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-22

SanDisk er verdens største producent af solid-state , flash -hukommelse produkter . Sandisk 's Cruzer Micro USB -drev bruges til opbevaring , transport og overførsel af data mellem enheder . Problemer med flash -drev kan omfatte enheden ikke genkendes af computeren , Launchpad U3 installatør troldmænd ikke i orden-det er en applikation, der giver dig mulighed for at køre programmer fra drevet-. og fejlmeddelelser i forbindelse med filstørrelser
1
Prøv forskellige USB stik på computeren , hvis det Cruzer flashdrevet ikke lyser når du sætter det ind på computeren . Du prøve at slutte Cruzer i computeren direkte snarere end gennem en hub . Genstart computeren og prøv igen .
2 .
Re-installere U3 Launchpad på din Sandisk Cruzer flash -drev , hvis fejlmeddelelsen " Launchpad Installer Wizard standsede i orden " i Windows 7 . Frakoble drevet fra Windows 7 maskine og geninstallere LPInstaller. exe fra en XP- maskine . Blot indsætte drevet ind i XP-maskine og køre LPInstaller. exe . Hvis du ikke har det , kan du hente den fra Sandisk 's hjemmeside ( se Resources ) .
3 .
Formater Cruzer som NTFS i stedet for FAT32 , hvis filer større end 4GB ikke kan skrives til drevet . Der er en begrænsning i FAT32 , som ikke vil tillade filer større end 4GB . Dobbeltklik på Denne computer og højreklik på flash- drev. Vælg " Format " og i File System listen vælger NTFS . Klik på Start og derefter på OK for at starte formateringen. Alle data på drevet går tabt , så vær sikker på der er noget vigtigt på den .

gode råd og advarsler


  • Brug " Sikker fjernelse af hardware " funktionen , når du har formateret Sandisk Cruiser Micro USB -flash -drev som NTFS .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer hukommelse til en Dell Inspiron B130     

    Kommentarer

    Code:
    change