Hvordan kan jeg vide , om mit batteri er dårligt på min compaq bærbar computer ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-30

Batteriet på din Compaq bærbare computer er nøglen komponent, som gør det bærbare . I stedet for først at skulle tilslutte computeren til en stikkontakt som en desktop , kan du køre ud af batteristrøm og tage din computer med dig overalt . Som en bærbar batteri begynder at svigte , vil det have mindre og mindre af en afgift . Det betyder, at den tid, du kan bruge det til , uden at sætte det i eller afgifter vil falde , til tider dramatisk , da batteriet dør

Du skal bruge: .
Køkkenrulle
1/16-inch tommelfinger bor .
10- cc plastiksprøjte .
Sort printerblæk .


1 .
Find ud af hvor længe din Compaq bærbare computer batteri bør afholde et gebyr , når du først har købt computeren . Disse oplysninger vil blive opført i brugsanvisningen, på pakken , at computeren blev leveret i, samt i vurderinger af netop din model af computer på internettet .
2 .
Sæt din Compaq batteriet i din bærbare computer . Sæt AC- adapter til batteriet i en stikkontakt og til din bærbare computer . Lad batteriet opladning til fuld kapacitet . En indikatorlampe angiver en fuld opladning vises på forsiden af din Compaq bærbare computer.
3 .
Tag AC-adapteren og køre din Compaq bærbare computer ud af batteristrøm , indtil batteriet er helt forarmet . Hold styr på præcis hvor lang tid batteriet kan holde en opladning . Den bærbare computer vil slukke af sig selv når batteriet mister alle sine omkostninger.
4 .
Sammenlign den samlede tid, dit batteri opereret for , da det var nyt til den samlede mængde af tid Det drives i henhold til test du lige udført . Dette vil fortælle dig om din Compaq batteri til bærbar computer er gået dårligt . Hvis din bærbar batteri helt nye afholdt en tre-timers opladning og nu er det kun holder en time afgift , for eksempel, betyder det, at dit batteri er dårlig .


Previous:nothing Next:hvordan man kan rense en Nikon LS2000 dias scanner 

Kommentarer

Code:
change