USB-indgang til midi

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-17

Tilslutning et keyboard til en computer ofte kræver en vis omstilling hardware og software til at gøre de forskellige sprog sammen korrekt . Tastaturer tendens til at produktionen i et MIDI- format , som de fleste computere har ikke en indfødt input til . Der er imidlertid en USB -indgang mere almindeligt forekommende på computere , og der er en række muligheder i at oversætte det sprog, MIDI til USB og vice versa

MIDI

Det er et sprog, der bruges af keyboards , synthesizers og andre elektroniske instrumenter til at kommunikere med hinanden . I modsætning til digital audio transmission , som vil sende den faktiske lyd på tværs af linjerne , er MIDI et sæt af kommandoer, som dikterer , at pitch , længde og lydstyrke af noten . Denne information er oversat af maskinen ind i et støjniveau , der kan simulere , hvad en rigtig instrument lyder . Det er en meget lysere måde at overføre musik data , da det komprimerer oplysninger i et sæt af simple kommandoer i stedet for at rå lyd , som er større og mere kompleks .

USB

USB står for Universal Serial Bus , og er en forbindelse input /output mekanisme til computere . Det er blevet en standard for tilslutning af enheder til computere , da det kan håndtere store mængder data , magt eksterne enheder og er relativt stabilt . USB indgange bruger en anden grundlæggende kommunikation end MIDI og kan derfor ikke have en forbindelse mellem to enheder uden nogle oversætte mellemled .

keyboards

En musikalsk tastatur , som er den fremherskende eksterne MIDI-enhed , har et sæt nøgler der udløser preset MIDI-informationer . På et tastatur , der har indstillet instrumenter , udløser disse videregiver oplysninger, der sendes til højttalerne for at gøre den ønskede lyd eller via en MIDI -udgang , som er en sort , rund stik med seks ben .

Hardware

For at tilslutte en MIDI -enhed via USB , skal du bruge et kabel forsynet med en konverter vedhæftet fil . Dette vil ligne et kabel med et USB-stik i den ene side ( der skal indsættes i computerens USB- port ) og MIDI input /output på den anden . I midten burde være en lille boks , der oversætter signaler, der skal læses af enhederne på begge sider . I denne opsætning , kan oplysninger flyde frit begge veje , så en computer til at læse MIDI input og ligeledes , kan MIDI- enheden styres af computeren .

Software

Alle sendte oplysninger ville være ubrugelig uden computer software , der kan håndtere alle disse informationer. Notation software som Finale eller Sibelius kan bruge MIDI- keyboard oplysninger til input noter , hvorved omskriver de spillede toner ind i noderne . Andre lydoptagelse programmer såsom GarageBand eller Pro Tools kan optage , hvad der spilles på tastaturet for at bygge en musikalsk spor . Fordi USB er en universelt læse enhed , er det usandsynligt, at nogen bilister bliver nødt til at blive installeret , selv om dette varierer fra program til program .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde pc højttalere 

Kommentarer

Code:
change