USB-opladning & dataoverførsel

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-15

Det ser ud til at du ikke kan gå nogen steder uden at høre om den hæderkronede USB- kabel. Næsten alle elektroniske enheder siden 1996 har en , eller kan oprette forbindelse til én. USB- porte og kabler kan tjene mange funktioner , herunder dataoverførsel og elektronisk opkrævning

USB Oversigt

Universal Serial Bus eller USB er en format, der bruges til at tilslutte en enhed , såsom et digitalt kamera , til en vært enhed, såsom en computeren. Det er almindeligt anerkendt som standard forbindelsen metode, som elektroniske apparater og computere .

USB Opladning

Mange elektronikken kan bruge USB- forbindelsen som en opladning kilde . Alt fra MP3 musikafspillere til mobiltelefoner kan oplades ved tilslutning til en værtsenheden som en computer , eller en specielt designet netstik, der sluttes direkte til en stikkontakt . Når den er tilsluttet en computer , USB- trækker en lille mængde strøm og konverterer det til en afgift for enheden .

blokerede enheder

Mange elektroniske apparater har en indbygget funktion , der tillader opladning kun når den er tilsluttet til visse produkter , ofte fremstillet af samme selskab . Dette er for at sikre, at du er fastlåst i at bruge virksomhedens produkter .

USB Data Transfer

De fleste enheder som mp3-afspillere og eksterne harddiske kræver, at du har en kabelforbindelse til værtsenheden til at overføre informationer mellem de to . Den foretrukne og mest udbredte metode i forbindelse er via et USB- kabel .

Fordele

Under en direkte forbindelse kan sikre en hurtig udveksling af data mellem to enheder . Mange enheder , såsom en Apple iPod , kan sættes op til automatisk at overføre data , når sluttet til din computer . Når du overfører data mellem to computere , en USB- forbindelse giver en langt enklere løsning end tidligere standarder , såsom afbrænding af data fra én computer til en disk , så indlæsning af disk i den anden computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskrive trådløst med HP c7250 

Kommentarer

Code:
change