anvendelser for magnetstribe -kort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-20

Første brugt i begyndelsen af 1960'erne , magnetiske stribe teknologi , undertiden kaldet " magnetstribe , " fortsat som en effektiv form for information opbevaring . Mens andre teknologier er kommet på markedet , magnetiske stribe kort er stadig et billigt , let gennemføres system , der kan ses og bruges af millioner af mennesker hver dag . De oplysninger , som er kodet ind på stribe er normalt unik for kortindehaveren og hjælper med at identificere den pågældende person .

Debet og Credit Cards

Måske er det mest almindeligt tænkte på brug af magnetstribe kort er i debet -og kreditkort . En brugers bankoplysninger er kodet på kortet, der er adgang , når kortet er Scannet . I fortiden , krævede de fleste kort en ekstra pin nummer indrejse eller signatur til at tillade et køb , men færre og færre kort kræver , at så indlejret chip -teknologi , kendt som Smart -kort, er koblingen med den magnetiske stribe oplysninger til at kontrollere salget .

ID -kort

kort med magnetstriber ofte ses på id-kort såsom kørekort , studerende og medarbejder -id -kort eller endda buskort . I mange tilfælde er disse kort blot vist at bekræfte identitet , med de oplysninger , der er gemt på kortet som en sikkerhedsforanstaltning og ikke altid behøver at være Scannet . De kan også bruges som tiden kort , at en medarbejder bruger til at logge sin tid i begyndelsen og slutningen af hans skift .

flybillet og boardingkort

The Air Transport Association begyndte at bruge magnetstribe teknologi i 1983 . Flybillet oplysninger vil blive trykt på forsiden af billetprisen og kodet på magnetstriben på bagsiden af billetten , så den kunne hurtigt scannet af computeren i lufthavnen . Dette har givet mulighed for hurtigere behandling af kunder og forårsagede mindre forsinkelser som teknologien forbedret i løbet af årtier .

nøglekort

Nogle gange magnetstribe -kortene anvendes simpelthen som nøgler til at få adgang begrænsede områder såsom en sovesal plads til elever eller et kontor . Kortet er Scannet af en elektronisk kortlæser tilsluttet til døren for at låse den . Disse former for kort er nyttige som dagen går at komme rundt kontorer , men ikke som personlig id-kort .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fastsætte en papirstop i en Dell V305 printer 

Kommentarer

Code:
change