bærbar computer køb tips & vejledninger

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-25

Bærbare computere , også kendt som bærbare computere , er meget mindre end desktop enheder og er designet til mobilt brug . Mens bærbare computere kombinerer en skærm , CPU og mus i en enkelt enhed , er der stadig masser af faktorer til at overveje , når du vælger den rigtige . Ligesom stationære computere , varierer bærbare på lager og funktionsdygtighed .

Opbevaring

En faktor til at overveje , når de vælger en notesbog er opbevaring . Mange brugere af bærbare pc'er er afhængige af deres bærbare computere til at gemme dokumenter , billeder , mediefiler og meget mere. Beslutte, om en bærbar computer 's harddisk størrelse opfylder de nødvendige lagring behov, før du køber den . Cnet. com tyder på, at brugerne køber notebooks , der har et minimum på 160 gigabyte harddisk lagerplads .

Research

Tjek online og print anmeldelser af forskellige bærbare mærker for at sikre en computer menes at være pålidelige . Køb en bærbar pc , der tilbyder en garanti i tilfælde tekniske problemer opstår . Spørg vidende venner og familiemedlemmer hvilke mærker , de foretrækker , da de kan have historier om succes eller fiasko med bestemte mærker og modeller . For dem , der tjek forskellige bærbare muligheder i en butik , så spørg medarbejderne om deres præferencer . Mens butik medarbejderne sandsynligvis ville foretrække en notesbog som kan købes på deres placering , er de sandsynligvis forblive upartiske om mærker og modeller .

Operating System

Mange brugere foretrækker et bestemt operativsystem til deres notebook . Vejer forskellene mellem Windows og Macintosh computere , før du foretager et køb . Mens Macintosh notebooks ofte nævnt som en bedre løsning for dem, der ønsker at redigere billeder , optage musik og foretage andre kreative projekter , mange casual brugere er allerede bekendt med , hvad Windows notebooks har at tilbyde .

Capabilities

Tjek grafikfunktioner , processorhastighed og RAM kapacitet af en notesbog , hvis det skal bruges til gaming eller fotografering . Gamers vil have deres bærbare ser godt ud , mens du kører et spil , og uden en hurtig processor eller et stort nok mængden af RAM , kan aktionen stall eller fryse på uhensigtsmæssige tidspunkter . Fotografer ønsker at sikre deres arbejde kommer på tværs af klare og tydelige . Ifølge cnet. com , bør en notesbog indeholde mindst 2 GB RAM .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskrive fotos fra en usb 

Kommentarer

Code:
change