computerens strømforsyning krav til 9400 GT grafikkort

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-01

NVIDIA GeForce 9400 GT er en low-end grafikkort er beregnet til en mindre intensiv video og grafik applikationer . Selv om det ikke kræver strømforsyning med en ekstra 12V forbindelse , at mange high -end kort har brug for, er der flere strømforsyning krav , som du skal være opmærksom . Dette vil sikre din Geforce 9400 GT er lige så hurtig og pålidelig som muligt .

Mindste Effekt

NVIDIA anbefaler, at du har mindst en 300- watt strømforsyning til GeForce 9400 GT grafikkort , som trækker en maksimalt 50 watt . Hvis du har planer om at køre flere 9400 GT kort i en SLI konfiguration , skal du bruge en højere output strømforsyning .

Stabilitet

Selv hvis din strømforsyning opfylder minimumkravene watt krav, kan det ikke være stabil nok til at håndtere effekten af GeForce 9400 GT . Strømforsyninger varierer meget i kvalitet afhængig af producenten . Mens en virksomhed kunne producere en 300- watt strømforsyning , kan deres model ikke være i stand til konsekvent sætte ud , at mængden af magt over længere tids brug .

En generel tommelfingerregel for måling af en strømforsyning overordnede kvalitet-og dermed stabilitet-er at samle den op . Jo mere det vejer , jo bedre pålidelighed . Der er ingen minimum vægt for en strømforsyning , men stabil enheder har tendens til at have betydelige heft . Mindre stabile modeller kan føle fjer lys , når du løfter dem . For de bedste resultater ved at bruge den højeste kvalitet strømforsyning muligt .

Eksterne faktorer

Din strømforsyning kan være i stand til at køre GeForce 9400 GT fint , men kun hvis din el-selskab giver pålidelig elektricitet . Hvis elektriciteten tænder computeren går ud på en regelmæssig basis , vil en nødstrømsforsyning ( UPS ) løse problemet .

Denne enhed indeholder et genopladeligt batteri, der holder din computer kører en kort tid-normalt 5 til 15 minutter-under et strømsvigt . Hvis strømmen går ud for en kort tid , vil UPS'en holde alle dele af computer, der kører længe nok til at give dig tid til at gøre dit system fra, hvis strømmen ikke kommer tilbage på hurtigt .

I Derudover grafikkort som 9400 GT og andre komponenter er meget følsomme over for overspænding . Sæt din computer til en overspændingsbeskyttelse til at holde grafikkortet sikker form overspænding og spikes .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer en westell 6100 at bygge bro mode 

Kommentarer

Code:
change