fejlfinding en dvd på en bærbar computer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-22

De fleste bærbare computere har nu en dvd- drev indbygget i systemet . Men der er mange forskellige spørgsmål , der måtte opstå , mens du bruger DVD-drev og en dvd- disk . Alt fra disken ikke er det korrekte format til DVD bliver beskidt , kan forårsage DVD fra læsning korrekt i diskdrevet . Uanset hvad årsagen er , skal du foretage fejlfinding af disken , hvis du ønsker at bruge det på din computer system

Du skal bruge: .
Bærbar computer
. Brugsanvisning .


1 .
Kig på formatet af DVD , hvis du forsøger at brænde indhold på disken . Formatet er trykt direkte på etiketten på disken ( såsom DVD + R eller DVD-R ) . Kig i brugervejledningen for at se om DVD -formatet er understøttet. Mange dvd- drev understøtter kun + R eller-R , men ikke begge dele . Forsøg på at bruge den modsatte dvd-drevet kommer til at mislykkes helt .
2 .
Kig på bunden af DVD til alle fingeraftryk , snavs eller pletter. Hvis du ser nogen snavs fast på disken tørres ren med en fugtig klud . Indholdet forhindrer DVD fra kørende i diskdrevet .
3 .
Spray et par skud af komprimeret luft ind i DVD-drevet i den bærbare computer . Hvis håret eller støv der sidder fast på objektivet af drevet disken kommer ikke til at læse .
4 .
Kig på bunden af disken for at se om indholdet tidligere har været skrevet på disken . Når en DVD er blevet skrevet til dig kan ikke genbruge det ( med mindre der anvendes som DVD + RW eller DVD-RW ) . På bunden af disken kan du se to områder af disken, når oplysningerne allerede er blevet skrevet . Det farvende stof er lidt anderledes , og det reflekterer lyset forskelligt .
5 .
Geninstaller driveren til dvd- drev, hvis drevet fortsætter med at svigte på at læse DVD-oplysninger . Klik på " Start ", " Control Panel ", " System "," Hardware " og vælg " Device Manager ". Højreklik på dvd -drevet og vælg " Slet ". Når driveren er fjernet skal du genstarte computeren , indsæt driver installations-cd'en ( eller downloade den direkte fra DVD produktion hjemmeside ) og følge anvisningerne i installationsguiden , indtil føreren har geninstalleret .


Previous:nothing Next:typer af kiosker 

Kommentarer

Code:
change