floppy disk bruger

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-16

Disketter har været i brug i årtier , men mange computer ejere har pensionerede deres disketter med fremkomsten af CD-brændere og USB flash- drev . Disketter er stadig fås i mange butikker og chancerne er gode , du stadig har nogle om omkring dit hjem eller kontor . Hvis du ikke ønsker at bruge dem som de oprindeligt var tiltænkt, kan du genbruge dem til at opfylde andre behov .

gemme og overføre filer

Disketter er gamle , men de stadig arbejde . Du kan bruge dem til at overføre filer mellem computere , forudsat hvert system har et diskettedrev . De er også nogle gange den eneste måde at få filer ud af computere uden CD-rom -drev eller internetforbindelse .

Floppy disk er ikke så pålidelige som optiske medier eller USB -flash-drev , men du kan stadig gemme små fotos og dokumenter på dem . Det er en smart id¨¦ at have en anden kopi af filen et andet sted i tilfælde af floppy pauser , dog . En moderne floppy holder 1,44 MB .

Coasters

Disketter er billige og den helt rigtige størrelse til brug som bordskånere . Køb en pakke , næste gang du er vært for en fest i dit hjem for at beskytte dine møbler fra kondens . Du kan også holde nogle praktiske rundt på kontoret og i dit køkken til samme formål .

Papirvægt

Et diskette alene sandsynligvis ikke tung nok til en papirvægt , men du kan lime to eller tre sammen en meget billig løsning at flyve papirer . Hvis du arbejder på et projekt og har en tabel med spredte papirer , du ønsker at forlade uden opsyn , smide nogle disketter ned for at sikre dine dokumenter blive, hvor du forlod dem .

Dekoration

Disketter kommer i mange forskellige farver, herunder ferie nuancer . Brug dem til at dekorere din næste juletræ eller lim dem til væggen flerfarvet baggrund. Du kan også vedhæfte dem til træer udendørs til at skræmme dyrene væk .

Nogle kunstnere bruger også disketter til forskellige moderne kunst projekter . Folk har lavet alle mulige håndværk ud af disketter så godt, herunder tasker , dyner , nøgleringe , øreringe og dækkeservietter . Grænsen er din kreativitet !


Previous:nothing Next:hvordan man laver en computer genkender en tom dvd eller cd 

Kommentarer

Code:
change