fordelene ved touch screen input

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-16

Touchscreen skærme er en populær blanding af displayet og kontrol af en elektronisk enhed eller computer . Med en touchscreen brugerne finger eller en speciel touchscreen pen anvendes i stedet for mere konventionelle kontrolmetoder , såsom et tastatur , en mus eller retningsbestemt knapper . Da denne type enhed bliver mere overkommeligt for forbrugeren , er det vigtigt at kende fordelene denne teknologi giver.

Nemt at bruge

touchscreens er nemme at forstå og bruge , fordi du simpelthen nødt til at pege og røre ved , hvad du ønsker . Ifølge SAPDesignGuild. org er touchscreen interface som regel direkte og let for nybegyndere at bruge . Mens du skriver på en touchscreen kan være sværere end som en egentlig tastatur , kommercielle computere med touchscreen skærme bruger stadig tastaturer til at skrive , mens blot at erstatte musen med touchscreen kontrol . Touchscreen -telefoner og andre mindre enheder kan stadig behov tastatur på skærmen , men disse enheder typisk ikke er beregnet til at skrive lange beskeder eller dokumenter .

Pålidelighed

Mens en touchscreen sig er kun så god som den bestemt fabrikant gør det Den manglende knapper betyder mindre skrøbelige dele . Denne fordel gælder først og fremmest mindre enheder og erhvervslivet touchscreens , såsom in-store kiosker . Enheder med de fleste eller alle af brugerinput sker gennem en touchscreen interface kræver meget få eksterne knapper , udvide deres levetid og øge deres pålidelighed . EloTouch. com siger , at touchscreens ofte er lavet af glas eller andre hårde , holdbart materiale , hvilket gør skærmen sig faktisk mere pålidelige end mange andre skærme .

Customer Interaction

touchscreens kan bruges i virksomhederne til at hjælpe med at strømline mange former af kundernes interaktion . For eksempel , en touchscreen menu på en restaurant , kan bruges til at placere ordrer . Gennemførelsen af denne teknologi kan bidrage til at fremskynde kundeinteraktion , som set med hæveautomater i modsætning til bank stemmetællere . Mange lufthavne drage fordel af touchscreens også tilbyde kunderne muligheden for at check- in, udskrive deres billetter og nogle gange endda købe billetter direkte fra en kiosk uden at skulle vente i lange køer .

Cost Nøjagtighed

Dette fordel er for det meste erhvervskunder, som forbruger touchscreen -enheder er typisk ikke billigere end enheder med traditionel skærm og bruger input -metoder . Når det kommer til virksomheder , dog kan touchscreen terminaler og kiosker ofte erstatter behovet for visse ansatte , især dem , der interagerer med kunderne . Mens den oprindelige investering kan være dyrt , ville du have færre ansatte til at betale , hvilket gør touchscreen kiosker en klog investering i det lange løb . Mennesker også har en tendens til at gøre flere fejltagelser end computere og selv den bedste medarbejder har en dårlig dag , mens en præcis maskine vil forblive nøjagtig , medmindre reparationer er i orden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en HP LaserJet P2015 

Kommentarer

Code:
change