hvor hen til knæk åbne en dell skærm

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-10

Undertiden nødvendige reparationer eller skærm udskiftning vil være bestemmende for behovet for sprængning åbne din Dell-skærm for nem adgang til at vise komponenter. Du behøver ikke bruge tid og penge at tage din skærm til en computer tekniker med henblik på at udføre demontering af din Dell -skærm. Så længe du har en stjerneskruetrækker , kan du fjerne ringen kabinettet fra Dell skærmen og få adgang til det indre i hurtig vis, selv få mulighed for fuldt ud at erstatte skærmen

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .


1 .
Power ned Dell skærmen helt og sikre strømkablet til skærmen er frakoblet .
2 .
Fjern af batteriet i enheden, hvis du arbejder med en Dell skærm , der er integreret i en bærbar computer . Flip den bærbare computer , og find den horisontale batteriet oversigten i bunden af enheden . Du bør se den i nærheden af toppen og lige under det vil være batteriet udløsning. Flyt udløsningsmekanisme til højre for at springe ud af batteriet .
3 .
Fjern skruer fra Dell skærmen . Skruerne vil køre rundt om skærmens ringen , som er den plaststykket omkring displayet . Disse skruer vil blive dækket af plastic sæler , der kan poppet ud med fingeren eller kanten af en flad genstand , såsom en flad skruetrækker . Med sælerne væk , fjern skruerne med en stjerneskruetrækker .
4 .
Fjern Dells skærmens bezel . Ringen vil stadig være knyttet til resten af displayet via små smæklåse , der sidder mellem ringen og ryg displayet kabinettet . Brug dine fingre eller en tynd , plast genstand, såsom en guitar pick at kile mellem ringen og låsene med henblik på at trække sig disse låse . Arbejde forsigtigt rundt om ringen 's perimeter med fingrene eller pick for at frigøre alle låsene og tag ringen .
5 .
tage bestik af de eksponerede displayet nu , at ringen er fjernet . Din Dell-skærm er effektivt åbnet , selvom du måske ønsker at have fuld adgang til at fjerne skærmen selv hvis det er nødvendigt . Opnå dette ved at koble frekvensomformeren kablet . Dette er den sorte kabel direkte under displayet , der sættes i frekvensomformeren bestyrelsen og kan kun ses nu, at ringen er væk . Afbryd det fra inverteren bestyrelsen .
6 .
Træk skærmen forsigtigt tilbage og væk fra bagsiden, på din Dell- skærm forsamling med henblik på at afsløre LCD kabel , der løber fra bagsiden af skærmen . På det punkt , hvor den møder resten af forsamlingen , er det holdt ved et stykke tape . Løft denne tape op for at afbryde LCD kabel , hvilket vil frigøre skærmen helt for udskiftning .


Previous:nothing Next:hvordan man genopretter filer fra et hukommelseskort 

Kommentarer

Code:
change