hvordan du fjerner det trådløse kort fra en Dell D630 bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-10

Dell D630 leveres med et trådløst netværkskort . Dette kort giver din bærbar Dell-computer til at kommunikere med trådløst internet og etablere en praktisk forbindelse til World Wide Web . Hvis dit kort er beskadiget , eller du ønsker at udskifte den med en opgraderet kort , skal du fjerne det gamle kort fra din bærbare . Dette kræver mindre adskillelse af Dell D630 , men det er ikke en langvarig proces

Du skal bruge: .
Elektrostatisk udladning rem
Lille stjerneskruetrækker.
Plastic lirke værktøj .


1 .
Strøm dit Dell slukket , samle dit værktøj og bære din elektrostatisk afladning rem .
2 .
Åbn skærmen på en 180- graders vinkel . Placer laptop , så tastaturet vender mod dig . Indsæt din plastik snage værktøj ind i den lille fordybning på højre side af Dell hængseldækslets ( mellem tastaturet og skærmen ) . Forsigtigt lirke kant op .
3 .
Fjern hængseldækslet ved at trække i højre side op og efter ned i venstre side . Sæt dækslet til side , når det er fritliggende .
4 .
Fjern de tre små skruer fra kanten af tastaturet ( under hængseldækslet ) . Løft tastaturet op og bagud . Træk den blå fane på båndet-kabelforbindelsen at trække adapteren . Indstil tastaturet til side .
5 .
Find det trådløse kort under tastaturet . Den er monteret til højre for den lille batteri mærket " CR2032 ". Frakobl to antenner fra det trådløse kort . Skub det trådløse kort til venstre for at fjerne det fra dets slot .

gode råd og advarsler


  • Når du er klar til at samle din Dell D630 laptop , skal du følge trin omvendt for at sikre, at alt er korrekt monteret .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan slette en dell harddisk & geninstallere Windows     

    Kommentarer

    Code:
    change