hvordan du fjerner en gateway 310’erne harddisk

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-03

Gateway udgivet sin 310S stationær computer i 2003 som en alt-i-en hjemmecomputer og mediecenter . Men ligesom alle stationære computere , er harddiske kan gå ned fra tid til anden . Mange desktop -brugere ikke klar over , hvor let det er at fjerne og udskifte harddisken på deres computer . Gateway 310S skrivebordet har en harddisk kapacitet på op til 40 GB lagerplads . Installation af en ny harddisk selv kræver minimal adskillelse
1 .
Sluk for computeren og fjern netledningen fra sin sokkel .
2 .
Skru de to hånd-strammet tommelfinger skruer fra bagsiden af computeren . Tag fat i formet håndtag på siden panel med den ene hånd , og skub derefter sidepanel væk fra computeren tårnet , indtil den er helt fjernet . Dette vil afsløre alle computerens indre komponenter og enheder .
3 .
Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af din computers harddisk . Begge disse kabler har hvide stik og udvide fra bagsiden af harddisken og oprette forbindelse til bundkortet . Skubbe på låsetappen , der holder harddisken bakken på plads , og derefter fjerne harddisken bugten fra dets segment .
4 .
Fjern de fire Phillips-skruer sikrer harddisken inde i harddiskbakken . . Skub gamle harddisk ud af harddiskbakken og sæt den til side
5
Placer den nye harddisk inde i harddiskbakken ; tilpasse skruehullerne på harddisken med skruehullerne på harddisken skuffen . Brug de fire Phillips-skruer for at fastgøre den nye harddisk til harddisken skuffen .
6 .
Placer harddiskbakken tilbage i sin rum inde i computeren tårnet . Skubbe på harddisken skuffen , indtil låsetappen klikker bakken på plads . Tilslut data og elkabler på bagsiden af den nye harddisk .
7 .
Skub sidepanelet på computeren tårnet , og derefter erstatte tommelfingeren skruer på bagpanelet af computeren. Tilslut strømkablet , og tænd derefter computeren for at teste den nye harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter CMOS-batteriet i en Compaq Presario 1245 

Kommentarer

Code:
change