hvordan du installerer Intel CPU fans

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-22

Forkert installation af CPU-blæser , kan føre til en utrolig mængde varme , hvilket fører til et dødt processor hurtigere end du kan sige " stegt ". På grund af den høje temperaturer CPU -chips kan generere , er en heatsink eller fan forpligtet til at holde det cool, når en computer er under stress . Beskyt din nye investering med en korrekt montering af CPU-blæser

Du skal bruge: .
Intel processor ( med inkluderet CPU blæser /heatsink )


1

Sørg for at du korrekt jorde dig selv , når du arbejder med PC dele . Statisk elektricitet er bygget op i din krop kunne udledes på computeren kredsløb , får det til at være beskadiget . Bære en anti-statisk armbånd for at sikre din computer dele vil ikke blive beskadiget .
2 .
Påfør lille mængde termisk pasta til toppen af processoren chip . En lille , ært beløb placeret i midten af chippen bør det være tilstrækkeligt . Kølepladen skal sprede pasta jævnt over processoren , når den placeres på toppen . Nogle fans har allerede kølepasta anvendt til bunden . I dette tilfælde er ingen termisk pasta ansøgning nødvendigt .
3 .
Sænk blæseren ben på bundkortet via de tilsvarende huller i nærheden af processoren . Sørg for, at toppen af kølepladen ben roteres i den korrekte låst position , pilene skal pege væk fra kølepladen
4
Tryk godt ned på kølepladen ben . . Hvert ben skal hørbart klik på plads for at sikre korrekt installation . Sørg for, at ventilatoren er installeret jævnt på processoren , og at det er at komme i kontakt med chippen .
5 .
Sæt CPU fan 's strømkablet til bundkortet . Bundkortet skal have en effekt slot mærket til CPU-blæser og vil indeholde enten en tre-eller fire-bens stik .
6 .
Sæt din computer sammen igen . Måske ønsker du at overvåge din CPU temperatur efter installation af heatsink at kontrollere processor er ikke bliver for varmt . Disse oplysninger er tilgængelige i dit bundkort BIOS . Rådføre sig med CPU manualen at fastslå en passende temperatur af drift .

gode råd og advarsler


 • Overvej en tredjepart heatsink /fan , der giver bedre køling til din CPU .
 • altid slukke computeren , når du arbejder inde i sagen.


 • Previous:nothing Next:fejlfinding en dvd på en bærbar computer   

  Kommentarer

  Code:
  change