hvordan du installerer en Hewlett Packard Deskjet 882c til Windows Me

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-17

Hewlett Packard Deskjet 882c farve inkjet printer er kompatibel med mange operativsystemer, herunder Windows ME . Selv om printeren er fremstillet før Windows ME var til rådighed, vil Windows 98 USB drivere på installations-cd'en arbejde sammen med Windows ME . Printeren ikke kommer med et interfacekabel , så et USB-kabel , før det kan blive installeret. Det er vigtigt at følge den korrekte fremgangsmåde , når du installerer printeren til at sikre, at den er indstillet korrekt

Du skal bruge: .
USB -kabel .
HP Deskjet 882C printersoftware -cd'en.


1 .
Slut strømkablet til printeren og stikkontakten . Sæt ikke stikket i USB -kablet på nuværende tidspunkt .
2 .
Tænd computeren og vent til Windows ME til at starte .
3 .

Sæt HP- printersoftware -cd'en i computerens cd-rom -drev .
4 .
Slut USB- kablet til printeren og en USB- port på computeren .
5 .
Klik på " Næste " på " Tilføj ny hardware " skærm . Vælg " Søg efter den bedste driver til din enhed . " Klik på " Næste ".
6 .
Vælg " Angiv en placering . "Klik på "Gennemse "-knappen . Dobbeltklik på cd-rom- drev, der indeholder HP-printersoftware -cd'en. Klik på " win98usb " mappe . Klik på " OK ".
7 .
Klik på " Næste ". Guiden vil finde printerdriveren på installations-cd'en . Klik på "Næste ", når bekræftelsen vises med angivelse af føreren var fundet . Klik på " Finish "for at afslutte installationen af driveren guiden .


Previous:nothing Next:USB-indgang til midi 

Kommentarer

Code:
change