hvordan du installerer en harddisk i en dell 3800 bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-23

En harddiske er lagringsenhed, besidder alle de nødvendige data til funktionen på din computer . En harddisk til tider skal udskiftes , og det kan blive beskadiget af overforbrug eller mod virus og andet malware , eller du kan vælge at opgradere til tilføje mere lagerkapacitet . Heldigvis for Dell Inspiron 3800 ejere , kan en harddisk blive installeret nemt

Du skal bruge: . .
# 1 magnetiseret stjerneskruetrækker


1
Sluk din bærbare computer og fjerne enhver hardware -enheder tilsluttet til det som enhver anden printere , scannere , MP3-afspillere eller monitorer. Tag strømkablet fra computeren og fjerne alle pc -kort . Læg computeren på hovedet på en flad , ren overflade
2
Skub batterilåsen beliggende i centrum af den bærbare krop i retning af unlock -ikonet . batteriet vil blive frigjort fra batteribåsen . Greb den side af batteriet og træk det lige ud af computeren .
3 .
Find harddisken samling er placeret på venstre side af den bærbare computer. Brug Philips skruetrækker til at fjerne de 5mm skruen på siden af den hårde disk drev . Skub bakken op ud af computeren , og træk harddisken fra bugten .
4 .
Ret den nye harddisk med bakken , indsætte drevet og trykke på bakken tilbage til computeren . Udskift 5mm skrue på ydersiden af bakken .

gode råd og advarsler


  • Jord dig selv med jævne mellemrum under hele processen ved at berøre umalede metaloverflader af computeren .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan slette firmware fra mac book pro     

    Kommentarer

    Code:
    change