hvordan du installerer en ny hdd i en Dell Inspiron 5150

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-09

Ligegyldigt hvad størrelse harddisk, du kan have i din Dell Inspiron 5150, vil det sandsynligvis være en af de første ting , du er nødt til at opgradere . Med digital musik og film mere populær end nogensinde , er harddisken plads ved en præmie . Heldigvis , Dell gør det forholdsvis enkelt for den gennemsnitlige bruger at udskifte harddisken selv . Ligesom de fleste bærbare computere , bruger Dell Inspiron 5150 en 2,5 tommers harddisk

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
. Elektrostatisk afladning rem .
Stjerneskruetrækker.


1 .
Sikkerhedskopier vigtige data og programmer til en ekstern harddisk . Alternativt kan du bruge en harddisk kloning program til at oprette en komplet sikkerhedskopi af dit system .
2 .
Læg din Dell Inspiron 5150 med forsiden nedad på et stort bord eller skrivebord . Tag strømkablet , og tag batteriet ud.
3 .
Vedhæft en elektrostatisk afladning rem til håndleddet . Tilslut den anden ende til noget metal . En elektrostatisk afladning stroppen vil forhindre statisk elektricitet fra beskadige din nye harddisk .
4 .
Find harddiskpladsen. På 5150 , er på harddisken bugten langs siden af den bærbare computer overfor luftskrue .
5 .
Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne de to skruer, der holder harddisken bugten til den bærbare basen . Skub harddisken bugten ud af den bærbare computer basen .
6 .
Skub gamle harddisk ud af harddisken bugten .
7 .

Skub den nye harddisk ind i båsen og tryk den forsigtigt , indtil det klikker på plads . Indsæt bugten i den bærbare computer og erstatte skruerne .
8 .
Brug Dell Inspiron 5150 Operating System og drivere og hjælpeprogrammer cd'er , der fulgte med din bærbare computer til at geninstallere operativsystemet og drivere til Deres nye harddisk . Hvis du har brugt en harddisk kloning program til at klone din harddisk , skal du bruge dette program til at gendanne dit operativsystem og programmer .

gode råd og advarsler


  • Må ikke glemmer at sikkerhedskopiere dine data , før du skifter harddiske .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre toner i en Xerox 6250     

    Kommentarer

    Code:
    change