hvordan du installerer hukommelse i en Acer Aspire 3620. laptop

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-28

Acer Aspire 3620. er en low- cost Intel Celeron M-baseret notebook med en 14,1- tommers synlige område skærm . Den Aspire 3620. har et enkelt slot til hukommelse , der er befolket med en 256 MB hukommelsesmodul i computerens standardopsætning . Hukommelsespladsen er på undersiden af computeren , på et sted , som brugeren har adgang til. Opgradere hukommelsen i din Acer Aspire 3620. hvis du er utilfreds med de præstationer inden for bestemte applikationer eller behovet for at opfylde minimumskravene til en nyere operativsystem , såsom Windows 7 .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. 1 DDR2 -400 ( PC2 -3200 ) DDR2-SDRAM notebook hukommelsesmodul (maks. 2 GB ) .


1 .
Drej Acer Aspire 3620. off . Sørg for , at computeren ikke er i dvale eller på standby . Hvis du ikke er sikker på , drej Aspire 3620. og slukker igen . Fjern strømkablet fra bagsiden af computeren , og luk skærmen .
2 .
Placer Aspire 3620. på et arbejde overflade med batteriet mod dig . Skub plastik håndtag på højre side af batteriet , indtil det klikker på plads , så tryk og hold den anden håndtaget bag batteriet . Mens du holder det andet håndtag , træk batteriet ud af bunden af computeren .
3 .
Fjern de to Phillips-skruer holder centret dækslet til bunden af Aspire 3620. Løft døren væk fra computeren , og sæt det, og skruerne til side .
4 .
Flyt metal fastgørelsesklemmerne på siderne af denne RAM-modul , indtil modulet springer op . Løft modulet ud af adgang bugten , og sæt den til side .
5 .
Placer den nye RAM- modul i åbningen med metal tænderne går ind i åbningen først. Installere modulet i en vinkel for at opnå dette . Tryk på den øverste del af modulet ned efter indsættelse bunden fuldt ud, og fastgørelsesklemmerne vil klikker ind i hakkene i siderne af modulet .
6 .
tilbage midt dækslet til bunden af Aspire 3620, og skru det på plads .
7 .
Skub batteriet ind i bunden af Aspire 3620, derefter skubbe plast håndtaget på siden af batteriet tilbage til sin oprindelige position .
8 .
Return strømkablet , og tænd Aspire 3620. tilbage over . Computeren er klar til brug .


Previous:nothing Next:problemer med at installere en HP PSC 2355 all- in-one printer 

Kommentarer

Code:
change