hvordan du installerer ide harddiske med Windows XP

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-03

Opgradering af din computer behøver ikke at være smertefuld , især hvis du bruger Windows XP . Funktionerne i dette operativsystem gør det nemt at få de nødvendige drivere til dit nye IDE harddisk , fordi Windows XP har en række standard førere, der allerede er installeret
1 .
Sluk og tag din computer . Åbn tilfælde dække af at glide af et sidepanel eller skrue fingerskruer på bagsiden af sagen . Hvis du ikke er i stand til at åbne sagen , skal du kontakte din computer eller tilfælde producentens dokumentation .
2 .
Skub harddisken ind i drevbåsen . Fastgør harddisken ind i båsen ved hjælp af metoden kræves af sagen producenten. Normalt metode bruger skruer eller klip , men det varierer fra sag til sag .
3 .
Fastgør IDE kabel til stikkene på bagsiden af harddisken . Det kan kun vedhæfte på en måde , så prøv det forsigtigt , indtil den glider ind Gør det samme med strømforsyningen forbindelsen .
4 .
Check master og slave jumpere i mellem disse to kabler . Der er tre forskellige konfigurationer, som en harddisk kan indstilles til . En mester drevet anvendes som den primære boot drev og dit operativsystem drev . En slave bruges som et sekundært drev . Kablet vælge indstilling bruges til at skifte mellem de to . Høre harddisken dokumentationen for at finde passende jumperindstillinger .
5 .
Luk sagen og slutte computeren tilbage i. Tænd for computeren .
6 .
Gå til " Start "," Control Panel "og derefter " Tilføj hardware . " Windows XP er forudinstalleret med fælles producenten chauffører samt generiske enhedsdrivere , der understøtter en bred vifte af produkter .
7 .
Klik på " Næste ". Guiden Tilføj hardware scanner computeren for nyligt tilføjede hardware . Den næste skærm skal have en IDE -harddisk , der er anført , som regel med din producent og modelnavn . Klik på " Næste ". Windows XP installerer de relevante drivere til enheden . Klik på " Udfør ".
8 .
Gå til " Start " og derefter højre-klik " Denne computer ". Vælg " Egenskaber ". Vælg " Hardware " fanen og klik på " Enhedshåndtering ". Kontroller , at Windows korrekt har installeret på harddisken chauffører ved at udvide den indgang der hedder " IDE ATA /ATAPI controllere " og finde posten for din nye harddisk . Hvis der er et udråbstegn eller et rødt spørgsmålstegn ved siden af harddisken indrejse , der var en fejl i driverinstallation , og du kan være nødvendigt at gentage installationen .

gode råd og advarsler


  • Hvis Windows XP ikke automatisk registrerer harddisken , kan du manuelt vælge de drivere, ved at vælge muligheden " Ja, jeg har allerede tilsluttet hardwaren "," Tilføj en ny hardwareenhed , " "Installer en enhed jeg vælger manuelt fra en liste " og derefter " IDE ATA /ATAPI controllere . " Windows XP indeholder en fortegnelse over de fabrikanter , drivere og generiske drivere på næste vindue , eller du kan pege på et bestemt sted på harddisken for at installere drivere fra .


  • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en gateway 310’erne harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change