hvordan du tilslutter en LCD HDTV som en computerskærm

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-01

Brug af en LCD HDTV som din computerskærm er en glimrende idé til gaming , eller hvis du er på udkig efter en større alternativ til en konventionel computerskærm . En LCD HDTV vil give en højere kvalitet billede og en langt hurtigere reaktionstid i forhold til standard computer skærme . To af de mest populære forbindelseskabler er Video Graphics Array ( VGA) og digital video -interface ( DVI ) . Tilslutning af din LCD HDTV som en computerskærm med en af disse kabler kan gøres hurtigt ved at følge et par enkle instruktioner .

Du skal bruge:
VGA -kabel eller DVI -kabel
. Skruetrækker .
DVI til VGA konvertering bue (ekstraudstyr ) .

Slut med VGA -kabel


1 .
Find tilslutninger , der er som regel på bagsiden af TV være sikker på at din LCD HDTV har en forbindelse til et VGA -kabel . Porten for et VGA-kabel er " D " formet og har 15 huller til at indsætte nåle fra VGA adapter .
2 .
Slut den ene ende af VGA kablet til din LCD HDTV gøre sikker på, at "D " formen på VGA stikket matcher "D " formen af porten på bagsiden af din LCD HDTV . Begge ender af kablet er de samme , så det ikke ligegyldigt, hvilken ende du opretter forbindelse til TV , og som slutter du opretter forbindelse til computeren .
3 .
Slut den anden ende af VGA kabel til din computer og sørg for , at " D " formen på VGA stikket matcher "D " formen af porten på bagsiden af din computer .
4 .
Sæt din LCD HDTV i de relevante strømkilden og tænde din computer og tv på . Du har nu tilsluttet din LCD HDTV som en computerskærm .

Forbind via en DVI Kabel


1 .
afgøre, hvilken type af digital video interface ( DVI) kabel, du vil bruge . Dette kabel vil være en af tre typer DVI kabler : DVI-D , DVI-A eller DVI -I . DVI-D kabler tilslutte digitale komponenter til et grafikkort . DVI-A kabler forbindelse analoge komponenter til et grafikkort . DVI-I kabler forbindelse både digitale og analoge komponenter til et grafikkort . Siden DVI-I kabler bruges til at forbinde digitale og analoge komponenter , vil det gøre det meget lettere at bruge denne mulighed .
2 .
Sæt DVI -kablet til din LCD HDTV og sørg at alle stifter linje op korrekt.
3 .
Sæt den anden ende af din DVI- kabel til computeren og sørg for , at alle stifterne linje op korrekt. Hvis din computer kun har en VGA- port , og du stadig ønsker at bruge DVI kan du købe en DVI til VGA konvertering boks , som vil give dig mulighed for at tilslutte din DVI -kabel til en VGA -port .
4 .

Sæt dit LCD HDTV i de relevante strømkilden og tænde din computer og tv på . Du har nu tilsluttet din LCD HDTV som en computerskærm .

gode råd og advarsler


 • DVI giver et meget klarere billede end VGA , men kan koste meget mere , især hvis Du er nødt til at købe DVI til VGA konvertering sløjfe.
 • Se din LCD HDTV brugsvejledning til at ændre dit TV til den rigtige indgang , så din computers skærmopløsning understøttes af LCD HDTV .


 • Previous:nothing Next:hvordan man får adgang Dell PC Restore fabriksindstillingerne   

  Kommentarer

  Code:
  change