hvordan du udskifter en harddisk i en imac 17

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-23

Du sidder ned til dit 17- tommer Intel-baserede iMac til at logge på og du får den frygtede blinkende spørgsmålstegn. Din computer kan ikke finde startoplysningerne på din harddisk. Problemet kunne være hardware eller software , men hvis du allerede har kørt disk vedligeholdelse programmer som Diskværktøj , skal du nulstille PRAM og efterprøvede tilladelser , og problemet eksisterer stadig . I denne situation er du sandsynligvis nødt til at udskifte din harddisk . På den gamle G-serie maskiner , var dette en relativ snap og Apple har mange ressourcer , og der er masser af ekstra materiale , herunder videoer online . På Intel-baserede maskiner siden 2006 , ikke så let . Du bør virkelig tage det til en forretning , men hvis du ønsker at gøre det selv der er nogle forholdsvis enkle trin til at få arbejdet gjort

Du skal bruge:
plastikkort-ikke et kreditkort
. . Sæt med tynde magnetiseret torx skruetrækkere .
# 1 stjerneskruetrækker .
Spudger .
Ny SATA -harddisk .

Get Inside


1 .
at komme ind på den maskine, du er nødt til at tage ud frontdækslet , rammen omkring skærmen . Først fjerne dækslet sikret ved Torx skruer i bunden af kassen og træk forsigtigt frontdækslet væk for at adskille den fra sit eget stempel. Du kan have til at holde i RAM klip stikker ud af hukommelsen døren . På begge sider af luftventilen på bagsiden af computeren , skal du bruge plastikkort til at skubbe i den luftkanal , og slip det øverste låsen . Nu vende tilbage til bunden af computeren , og træk frontdækslet væk . At fjerne det , er du nødt til at afbryde mikrofonen og kameraet kabler . Du har måske fjerne noget tape fra kablerne at gøre dette. Nu frontdækslet skal være slukket .
2 .
Reveal hardwaren inde i bunden af computeren ved at trække den sorte EMI folie , der dækker det . Inside, finde og afmontere de vise data og inverter kabler . Displayet datakabel stik er på den sydøstlige del af feltet , har to Torx skruer, der fastgør det, og en sort fane . Fjern skruerne , og træk den sorte fane , og det bør afbryde . Frekvensomformeren kablet ligger ved siden af den og kan simpelthen tages ud .
3 .
Fjern skærmen bagfra sagen . Første skrælle EMI folien omkring på siderne og fjern de fire forsænkede Torx skruer, der fastgør skærmen til sagen . Forsigtigt løfte skærmen op og træk det væk fra EMI folie på toppen . Find den harddisk , som afholdes i en konsol . Du kan justere nogle kabler fra strømforsyningen . Hvis din harddisk har en termisk sensor på det , tag det ved at trække stikket parallelt med sensoren mod toppen af maskinen .
4 .
Nu fjerner harddisken . Dette tager nogle færdigheder . Sæt computeren på ryggen på en flad overflade . Skub den øverste del af harddisken beslag mod bunden af computeren solidt og støt , indtil det kommer fri . Det kan tage nogle styrke . Træk den op fra bunden knappenåle , pas på ikke at få det sammenfiltrede i strømforsyningen ledninger . Afbryd de to SATA stik til harddisken ved hjælp af spudger . Fjern de dårlige drevet ud af holderen ved at skrue torx skruer og erstatte den med godt drive . Skifte mellem de to Torx stifter i bunden af den gamle drev til det nye drev som godt. Brug også spudger til at overføre en termisk sensor dit drev har til det nye drev . Nu sætte alting tilbage i omvendt rækkefølge.

gode råd og advarsler


 • Du skal installere operativsystemet på det nye drev . Check Apple støtte til hvordan du gør dette .
 • Der er to gummityller i chassiset , hvor harddiskbeslaget sidder . Pas på ikke at skubbe dem gennem chassiset , når geninstallation drevet , fordi du ikke kan få dem ud uden at fjerne hovedkortet .


 • Previous:nothing Next:retninger for at installere en HP Deskjet blækpatron   

  Kommentarer

  Code:
  change