hvordan du udskifter r260 blækpatroner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-07

Fotoprintere ligesom Epson R260 tillade digital fotografer til at udskrive deres yndlingsbilleder derhjemme uden besvær eller bekostning af faglige behandling . Men for at holde disse færdige fotografier leder deres bedste , skal du sørge for , at blækpatronerne er ændret på en regelmæssig basis . Den røde lys på forsiden af R260 blinker , når patronen bliver lav , og når lyset tændt konstant er det tid til en ny blækpatron
1 .
Tjek CD /DVD skuffe på printeren , og sørg for den er tom . Sænk den forreste papirbakken at gøre adgangen til blækpatronerne lettere .
2 .
Tænd printeren , hvis det ikke allerede er på . Åbn printerens låg, og tryk derefter på og slip blækket knap . Den blækpatronholderen vil flytte til den korrekte position , og den grønne strøm lys vil begynde at blinke .
3 .
Tryk blækket knap igen, hvis du erstatter mere end en tom blækpatron . Tag de første nye blækpatron ud af emballagen . Fjerner ikke den nye blækpatron fra pakken, indtil du er klar til at installere det .
4 .
Tag den gule tape væk fra bunden af den nye blækpatron . Dette bånd bruges til at beskytte patronen under forsendelsen.
5 .
Løft patrondækslet og omhyggeligt klemme tappen på den brugte blækpatron . Træk den brugte blækpatron op og ud af printeren .
6 .
Sæt den nye blækpatron i holderen . Skub forsigtigt ned på kassetten, indtil den klikker på plads . Luk printerdækslet .


Previous:nothing Next:hvordan man kan narre en HP Deskjet til at tro, det har nye blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change