hvordan du udskifter skærmen på en computerskærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-21

Computerskærme er meget skrøbelige dele af din computer. Når du fysisk mishandler din computer , skærmen er normalt en af de første ting til at gå . Skærmen kan bryde ved at have en lille knæk, der obstruerer din vision , når du bruger computeren , eller det kan helt splintre . Begge veje , den første ting du skal gøre, er at ringe til din producenten og spørge , hvad slags skærm du har brug for din computer . Laptop skærme er forskellige fra skrivebordet skærme , så du skal sørge for du får den rigtige .

Du skal bruge:
lille skruetrækker
. Nyt skærmbillede .


1 .
Fjern ringen skruer med lille skruetrækker. På en bærbar computer skruerne er placeret i nærheden af hjørnerne på skærmen . På en almindelig pc , er de placeret typisk på bagsiden af skærmen i nærheden af de fire hjørner . Hold skruerne .
2 .
Træk forsigtigt ringen , eller ramme , væk fra skærmen . Sæt den til side .
3 .
krogen nogen ledninger eller kabler , der er knyttet skærmen til resten af skærmen . Fjern skærmen fra skærmen helt og sæt den til side eller afhænde den .
4 .
Læg nyt skærmbillede nedad foran skærmen . Sæt kabler eller ledninger til den nye skærm .
5 .
Saml den nye skærm og forsigtigt passe det ind i metalrammen på skærmen , og sørg for det er lige så sikker som den brudt skærmen var .
6 .
Sæt ringen tilbage på toppen af skærmen og passer det på plads . Nogle gange ringen vil snap løst på plads .
7 .
Skru skruerne i falsen igen . Tænd computeren og sørg for skærmen fungerer korrekt . Hvis det ikke er , tage bezel igen og sørg for , at kablerne og /eller ledninger er tilsluttet korrekt til skærmen .

gode råd og advarsler


 • Du kan undertiden finde skærme online og på auktion websteder for en smule billigere end du vil finde dem via din producenten .
 • Montering af kabler og ledninger forkert , vil medføre, at din skærm for ikke at arbejde . Sørg for, at de er tilsluttet korrekt .


 • Previous:nothing Next:epson blæk to69 refill instruktioner   

  Kommentarer

  Code:
  change