hvordan man bruger alt-i - spekulerer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-05

All-in-Wonder er en video, grafikkort , der kommer med en indbygget videotuner . Dette giver dig mulighed for at se tv-programmer på din computer uden hjælp af en stand-alone TV . Din skærm virker ligesom alle andre tv , undtagen med computerens indbyggede harddisk , er det også muligt at optage programmer direkte til din computer

Du skal bruge: .
Kabel /satellitmodtager
HDMI -kabel .
Koaksialkabel .


1 .
Installer alle drivere og software, der leveres med All-In- Wonder grafikkort . Uden driverne computeren ikke er i stand til at opdage kortet , og uden den software, du ikke er i stand til at se programmering på skærmen .
2 .
Coax -kablet i " Out " port på bagsiden af kabel-eller satellit -modtager. Sæt den modsatte ende af kablet på tilslutningsport fundet på All-In- Wonder grafikkort . Hvis du har en HD kabel /satellit- modtager indsætte et HDMI -kablet i "HDMI Out " port på modtageren , og derefter indsætte den modsatte ende af kablet i " HDMI I " port på All -In-Wonder kort .
3 .
Tænd modtageren og derefter dobbeltklik på TV -ikonet på skrivebordet . Dette lancerer den installerede software med All -In-Wonder kort . Når softwaren indlæses , vises kabel-eller satellit-programmering på skærmen . Juster tv- stationer med receiverens fjernbetjening .
4 .
Klik på " Optag "for at optage tv-program . Når du er færdig med optagelsen af indholdet , klik på " Record " igen for at stoppe optagelsen . Et spare vindue vises for dig at titel videoen , og vælg en save- til beliggenhed . Klik på " OK " og videofilen gemmer på din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en anden Seagate Barracuda harddisk 

Kommentarer

Code:
change