hvordan man bruger det numeriske tastatur på en bærbar

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-25

På grund af den kompakte størrelse mange bærbare tastaturer , har disse keyboards ikke har et separat numerisk tastatur . For at spare plads , er nøglerne til det numeriske tastatur delte nøgler med en blok af taster i midten af tastaturet . Hvis du vil bruge det numeriske tastatur på en bærbar computer , skal du skifte funktionen af disse delte nøgler fra princippet funktion til det numeriske tastatur funktionen med en enkel tastetryk sekvens
1 .
Find den delte tasterne på din bærbare computer tastatur . Du bør finde en blok på 10 taster med små tal angiver disse er delte nøgler . Ofte tasterne er 7 , 8 , 9 , u , i, o , j , k , l og m
2 .
Tryk på " funktionstast "og " num lock " nede samtidigt , så det numeriske tastatur . Din bærbare tastatur kan vise et lys for at indikere at du har aktiveret det numeriske tastatur .
3 .
Brug en af nøglerne til det numeriske tastatur til at indtaste tal som du skriver . I stedet for det princip, tal eller bogstav vises , skal antallet af det numeriske tastatur vises i stedet .
4 .
Tryk på " funktionstast "og " num lock " nede samtidigt en anden gang for at deaktivere det numeriske tastatur . Hvis din bærbare computer tastatur viser en lys for det numeriske tastatur , skal dette lys gå ud .


Previous:nothing Next:bærbar computer køb tips & vejledninger 

Kommentarer

Code:
change