hvordan man bruger en bærbar computer og LCD- projektor til et lysbilledshow

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-29

LCD projektorer er ideelle til visning af et diasshow på en væg eller storskærm . LCD projektorer kan oprette forbindelse til en række forskellige kilder enheder, såsom en dvd- afspiller , kabelboks eller en bærbar computer . Med blot nogle få enkle forbindelser og et program indfødte til Windows , kan du projekt alle dine billeder, så alle i lokalet kan nyde dem

Du skal bruge: .
VGA -kabel

<. br > 1 .
Sæt den ene ende af 15- pin VGA- kabel i VGA -porten på bagsiden eller på siden af den bærbare computer. Placeringen af havnen vil afhænge af den model af din bærbare computer , men det vil være den eneste 15- polet stik på den bærbare computer .
2 .
Slut den anden ende af 15-pin VGA kablet til " Computer I "eller " VGA In " port på bagsiden af projektoren . Der kan være to VGA -porte på projektoren , så sørg for at du bruger den ene hedder " I " og ikke " Out ".
3 .
Tryk på afbryderknappen på LCD- projektor og punkt projektoren på en blank mur eller skærm . Tryk på " Input "," Kilde " eller " Computer "på projektoren for at ændre indgangskilden til VGA -indgang . Du skal muligvis trykke på knappen flere gange for at komme til den rigtige indgang .
4 .
Tryk på tastekombinationen på din bærbar computer, der skifter skærmen fra LCD-skærmen til den eksterne kilde . Forskellige producenter bruger forskellige tastekombinationer , men nogle almindelige er " Funktion + F2 "," Funktion + F1 " og " Function + F8 ". Konsultere din manual eller din computer producentens websted for specifikke anvisninger .
5 .
Højreklik på " Start " knappen og vælg " Explore " fra pop-op-menuen . Naviger til den mappe , der indeholder de filer, du ønsker at være i diasshowet , og derefter højreklikke på det første billede og vælge " Preview . " Billedet vil nu åbne i Windows Picture Viewer .
6 .
Hit diasshowet -knappen for at starte diasshowet . Det vil enten være den femte knap fra venstre , på ældre versioner , eller en cirkulær knap i midten af kontrollen . Det kan tage et par sekunder for diasshowet for at starte .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer Vista printerdrivere på en server 2003 

Kommentarer

Code:
change