hvordan man bruger en ekstern skærm med en satellit laptop

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-29

Toshiba Satellite serien laptops er udstyret med evnen til at bruge en ekstern skærm . Toshiba bærbare computere leveres med en VGA- stikket på venstre side af maskinen , der giver en anden skærm , der skal knyttes og konfigureres til brug . Hertil kommer , at støtte alle Windows-operativsystemer flere skærme og konfiguration eksterne skærme ved hjælp af " Display " konfigurationsindstillinger i Kontrolpanel er meget ligetil . En ekstern skærm kan øge produktiviteten ved at give brugeren ekstra skærmplads og et større billede end med satellit display .

Du skal bruge:
VGA -stik kabel
. Ekstern skærm .


1 .
Power ned satellitten og sørg for maskinen er slået helt ud , og ikke i dvale-eller slumretilstand .
2 .
Sæt den ene ende af VGA kablet i den eksterne skærm .
3 .
Sæt den anden ende af VGA kablet i "Monitor " -port på venstre side af Toshiba Satellite .
4 .
Tænd den eksterne skærm og magt op Toshiba Satellite . Lad computeren til at starte op og " finde " den eksterne skærm .
5 .
Tryk på " F5 "-tasten , mens du trykker og holder Funktionstasten (Fn ) nede på Satellite tastaturet . Displayet vil skifte mellem den eksterne skærm og satellit skærmen . Vælg den ønskede skærmindstilling .
6 .
Højreklik på Windows- skrivebordet og vælg " Tilpas " fra genvejsmenuen .
7 .
Klik på " Skærmindstillinger " mulighed for at konfigurere den eksterne skærm . Fra Skærmindstillinger side kan den eksterne skærm kan konfigureres som " Main Monitor " eller kan bruges til at " Udvid skrivebordet " ved at markere afkrydsningsfelterne ud for de respektive valg og klikke på " OK " .


Previous:nothing Next:perifere krav til at spille computerspil 

Kommentarer

Code:
change