hvordan man bruger et eksternt drev til at spille cd’er og dvd’er

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-10

Hvis du ikke ønsker at betale for at få en optisk disk drev installeret i din computer ( eller ikke har viden til at gøre det selv ) , kan du bare købe et eksternt drev . Eksterne drev fungerer ved hjælp af " plug and play " -teknologi , hvilket betyder at du bogstaveligt talt bare tilslutte dem til computeren, og du er klar til at gå . De er ikke bærbare , men de er stadig et levedygtigt alternativ til at bruge pengene til at få en intern enhed sat i din maskine
1 .
Brug USB- dataoverførsel kabel , der fulgte med din eksterne optiske drev for at tilslutte drevet til din computer. Bare sæt en ende af kablet i computeren , og den anden ende i dit eksterne drev .
2 .
Sæt din eksterne optiske drev netledning ind i væggen .

3 .
Tryk på " Eject " på forsiden af det eksterne optiske drev og placere din cd -eller dvd i skuffen . Luk skuffen ved enten at trykke den lukket eller ved at trykke på "Eject " igen .
4 .
Klik på " Start ".
5 .
Klik på " Computer ". I denne mappe er et ikon for den eksterne optiske drev . Dobbeltklikke på ikonet vil få din disk til automatisk at spille , hvis det er en video disc , audio disc eller software installation disk . Hvis din CD eller DVD er bare lagring af data , skal du højreklikke på drevet og klikke på " Explore " for at få adgang til det .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner det trådløse kort fra en Dell D630 bærbar 

Kommentarer

Code:
change