hvordan man kan ændre toner i en Xerox 6250

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-09

Xerox Phaser 6250 farveprinteren , også kendt simpelthen som kontoret Xerox 6250 , er en laserprinter , der bruger fire separate tonerpatroner i cyan , magenta , gul og sort til at udskrive i høj kvalitet , professionelle dokumenter . Hver patron sidder i et slot på toppen af printeren , under den lidt gennemsigtige topdækslet . Ændring af toner i en Xerox 6250 er ikke svært , da låsesystemet , der holder tonerpatronerne inde i printeren har et enkelt design . Patroner låse og låse inden for slots med en kvart omgang af patronen tønde .

Du skal bruge: .
erstatning tonerpatroner


1
Tag fat i begge sider af topdækslet på din Xerox Phaser 6250 printer , og løft den lige op og . off toppen af printeren . Sæt dækslet til side .
2 .
Flip fanerne op på enderne af de første brugte tonerpatron til at dreje patronen tønde og låse patron fra dens slot . Løft tonerkassetten ud af printeren og sæt det til side til bortskaffelse.
3 .
Træk den nye patron ud af emballagen . Hold den i hånden på langs ( vandret ) og ryst den fra side til side 4-5 gange .
4 .
Ret den nye patron over den tomme plads med fanerne i hver ende pegende opad , og sæt derefter patronen forsigtigt ind i åbningen .
5 .

Skub fanerne frem på samme tid for at låse kassetten på plads .
6 .
Grip og træk på båndet --- markeret med en pil --- stikker ud af toppen af patronen på højre side . Træk lige op , indtil du har trukket hele stykke tape fuldstændigt fra enheden .
7 .
Gentag tonerudskiftning processen med de andre tonerpatroner efter behov og derefter vende tilbage topdækslet for at enheden .

gode råd og advarsler


  • Genbrug din brugte tonerpatroner gratis via Xerox Green World Alliance Toner Recycling Program ( se Resources ) . Vælg dit land og klik på " Fortsæt " knappen . Vælg " Office Printer " og klik på " Fortsæt " igen og følg instruktionerne for at udskrive dine forudbetalte labels til skibet via UPS .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan erstatte en cd / DVD-RW drev     

    Kommentarer

    Code:
    change