hvordan man kan erstatte en cd / DVD-RW drev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-08

For nogle kan opgradere en pc være en årligt ritual for at holde den på forkant . Andre kan nøjes med at bruge deres maskinens originale komponenter i mere end et årti , og udskiftning af dele kun når det er nødvendigt . I begge tilfælde skal du måske fjerne og udskifte en gammel cd -eller dvd- drev . At gøre det er en af de mere enkle procedurer i PC vedligeholdelse , og når du er fortrolig med de nødvendige dele vil det ikke tage mere end et par minutter

Du skal bruge: .
Skruetrækker
CD /DVD -drev .


1 .
Sluk computeren og tag stikket ud af væggen . En powered pc kan chokere dig og kan forårsage uoprettelig skade på din computers komponenter .
2 .
Åbn din computers sag . Nogle tilfælde vil have håndtag eller håndtag for nem afmontering, mens andre vil kræve, at du bruger en skruetrækker . Dit mål er at fjerne begge sidepaneler .
3 .
Skru din CD /DVD -drev .
4 .
Fjern kablerne fra bagsiden af din CD /DVD -drev , idet placeringen af hver.
5 .
Glid CD /DVD -drev ud af computeren .
6 .
Bemærk jumperen på bagsiden af dit gamle drev , som vil blive indsat på to af otte stikben . Det er en plastik smule , der er omtrent 2mm i længden , almindeligvis farvet sort . Sæt jumperen på din nye drev på den tilsvarende ben som jumperen af den gamle drev .
7 .
Sæt dit nye drev i computeren og derefter skrue den på plads .

8 .
Sæt strøm og data kabler der bruges af din gamle drev .
9 .
Sæt sidepanelerne på din computer , sætte den i og tænd for den. Når dit operativsystem belastninger op , for at teste , om din nye drev værker.


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en pci lydkort til en pci grafikkort 

Kommentarer

Code:
change