hvordan man kan fejlfinde et Tyan bundkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-25

Bundkort er hårdføre stykker af edb- udstyr , men som alt andet , de ikke vare evigt, og de dele , de er lavet af kan fejle . Men , det samme gælder for de øvrige komponenter , der kan installeres på bundkortet . En af disse komponenter har undladt kan forårsage et system, der ikke startes korrekt eller overhovedet. Fejlfinding et bundkort i denne situation er et spørgsmål om følgende trin for at kontrollere bestemte komponenter og afgøre, om problemet er bundkortet eller en komponent er installeret på det .

Du skal bruge:
# 2 Phillips afmagnetiserede skruetrækker
. Lille flad-head afmagnetiserede skruetrækker .
Anti-statisk håndledsrem.
Twist bånd .
Spare kendte godt CPU af den type, der anvendes på bundkortet .
Spare kendte godt RAM af den type, der anvendes på bundkortet .
Kendt god strømforsyning .


1 .
Luk computeren ned og bruge stjerneskruetrækker nr. 2 , skal du fjerne siden dækslet . Fastgør anti-statisk rem til håndleddet og nogle nøgne metal på sagen .
2 .
Fjern alle kabler fra tilslutninger til bundkortet . Brug metalstrips at bundte dem ud af vejen for lettere adgang til bundkortet . Fjern enhver og alle add-in kort så godt, såsom video card (s ) eller et lydkort .
3 .
Fjern bundkort fra sagen ved hjælp af # 2 stjerneskruetrækker til at løsne og fjerne alle bundkortet skruer .
4 .
Læg bundkortet på en flad ikke- ledende overflade . Re-installere grafikkort , hvis bundkortet ikke har on- board video . Hvis der er on- board video til stede , skal du lade den video afbrudt kort . Fastgør håndledsremmen den nøgne metal omkring et af montering skruehuller på et hjørne af bundkortet .
5 .
Fjern Gratis Metal-Oxide Semiconductor ( CMOS ) enten loft på klar CMOS jumper , eller ændre jumperen til den klare CMOS holdning . På de fleste af Tyan bundkort vil slette CMOS jumper ved siden af CMOS-batteriet på den nederste højre kvadrant af bundkortet . Når jumperen er sat til klare , lad den stå i fem sekunder , og derefter returnere det til sin tidligere position .
6 .
Slut bundkort til den kendte gode strømforsyningen og tilslut skærmen til Video Graphics Array -port på bundkortet . Power bundkortet om brug af små flade skruetrækker ved at røre det til de to fører , hvor afbryderen var forbundet til. Hvis bundkortet ikke opstart , swap Central Processing Unit (CPU ) for de kendte godt . Hvis det stadig ikke tænder , så bundkortet skal udskiftes . Hvis bundkortet beføjelser med enten CPU , men ikke fuldfører en Power On Self Test ( POST ) , begynder at fjerne pinde af hukommelsen én efter én ( hvis du har flere ) , indtil det sker, eller bytte den pind ( r ) for kendte gode . Hvis bundkortet stadig ikke POST , så bundkortet ikke har og skal udskiftes .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger det numeriske tastatur på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change