hvordan man kan flytte en dell harddisk til en anden computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-03

Flytning af en harddisk fra en computer til en anden er en forholdsvis nem proces . Hvis du flytter harddisken for at være en primær drev i en anden computer , skal den have et operativsystem installeret . Hvis drevet allerede har et operativsystem installeret , og det bliver tilføjet som et andet drev i en anden computer , vil computeren kun starte op fra en af de drev på et tidspunkt . Hvis drevet er et sekundært drev og bliver føjet til en anden computer som et sekundært drev , så er det bare skal være tilsluttet til bundkortet .
1 .
Tag begge computere til at forebygge elektrisk stød og derefter åbne begge computere op . Til Dell -computere , har mange modeller låsen på venstre side panel , som du kan frigøre til at åbne computeren . For andre computere , er der to skruer på venstre side af ryggen på den computer, kan fjernes . Skub sidepanelet mod ryggen og væk fra computeren efter at fjerne skruerne .
2 .
Afbryd strøm og data kabler fra bagsiden af harddisken og derefter fjerne det fra Dell-computer . Harddiskene er placeret mod fronten af computeren . For mange Dell -modeller , er de harddiske installeret med "no-skruer " nemme installation faner . Træk tappene på hver side af harddisken for at fjerne harddisken . Andre modeller kan have harddisken skruet i sagen . Fjern skruerne på begge sider af harddisken , så trække det ud af det hårde drev.
3 .
Fjern nem installation fanerne , hvis det er relevant , ved at trække tappen væk fra harddisken .
4 .
Indsæt harddisken fra Dell-computer til slot til harddisken i den nye computer .
5 .
Fastgør harddisken ved at skrue den til sagen på hver side af harddisken .
6 .
Slut datakablet fra bundkortet og strømkablet fra strømforsyningen på bagsiden af harddisken .

7 .
Luk computeren sager .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer ide harddiske med Windows XP 

Kommentarer

Code:
change