hvordan man kan genopfylde en Lexmark 16 blækpatron

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-30

Th Lexmark 16 er en model af blækpatron anvendes i flere af Lexmarks hjem desktop printere . Den forsyner sort blæk til printeren for sprøde billedgengivelse . Mens nogle kan vælge at købe helt nye Lexmark 16 patroner , mens andre måske ønsker at genopfylde deres nuværende tomme patron med udskiftning blæk . Hvis du ønsker at genopfylde din patron og spare penge, kan du gøre det temmelig let med en effektiv refill metode . Korrekt erstatte den sorte blæk i patronen og genoptage udskrivningen hurtigt

Du skal bruge: .
papirservietter.
1/16-inch thumb bor .
10- cc plastiksprøjte .
Sort printerblæk .


1 .
Fjern Lexmark 16 patron fra printeren , og placer den lodret på toppen af et par lag køkkenrulle . Dette er en forebyggende foranstaltning mod enhver blæk spild .
2 .
Sæt tommelfingeren boret ind i refill hullet på toppen af Lexmark 16 patronen , og drej den med uret for at forstørre hullet til at rumme genopfyldningsflasken sprøjten .
3 .
Sæt spidsen af sprøjten i den sorte udskiftning blæk og langsomt trække tilbage stemplet , fylde sprøjten med 10 cc for blæk.
4 .
Sæt spidsen af sprøjten i det udvidede refill hullet , og langsomt frigive alle 10 cc af sort blæk . Fjern sprøjten fra patronen langsomt for at undgå spild .
5 .
Sæt Lexmark 16 patronen i printeren og lad det hvile i otte timer. Dette vil sikre, at blækket opsuger i printeren hovedet . Kør en rengøring , før regelmæssigt bruger patronen .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg vide , om mit batteri er dårligt på min compaq bærbar computer ? 

Kommentarer

Code:
change